שלום

miss depp

New member
שלום

מנישמע? איך אתן מרגישות ? בגלל שהאינטרנט שלי התחרפן סופית ...לא הייתי בפורום מלא זמן :( וזה קשה כי אני מכורה לפורום הזה .. אז אני אשלים פערים -הבכורה -הלכתי כמובן! מחופשת עם חברה שלי לקניון רמת גן -YES PLANET לא היו כל כך הרבה אנשים ...אז לא הייתה התלהבות גדולה מהתחפושת ..וגם החצי הראשון של הסרט איכזב אותי ברמות ..ובהפסקה רציתי לחזור הביתה ..:( ואז..באה מישהי שעובדת שם והציעה לי עבודה!!! ומאוד התרגשתי ..לאחר החלפת פרטים נתתי צ'אנס לסרט ונכנסתי שוב ועדיין לא אהבתי אותו .. בסוף הסרט ניגשה אלי הסגנית של פורום פילם שמייצגת את הסרט בישראל והיא דיברה איתי בהתלהבות ואמרה שהתחפושת ממש טובה ובגלל שכבר פספסנו את הבכורה אז היא רוצה לקחת אותי לטלוויזיה לראיון ..(אבל שזה לא בטוח :p ) אז נחיה וניראה :) בנתיים צירפתי תמונה שידיד שלי צילם אל תדאגו יש עוד תמונות שיעלו בקרוב

miss depp

New member
תמונה

בסוף זה נישמע שלא אהבתי את הסרט בכלל אבל זה לא נכון אהבתי אותו מאוד בפעם השניה שהלכתי .. שזה היה יום אחרי לסינמה סיטי !ושוב מחופשת זה די היה תלוי אצלי במצב רוח ב-YES PLANET לא היו כל כך הרבה אנשים ולא הייתה התלהבות אז זה גרם לי להיות קצת עצובה ..(אבל קיבלתי פוסטר בחינם!) ובסינמה סיטי היו הרבה אנשים והיה יותר כיף אז אהבתי את הסרט :) זהו חדל חפירות

miss depp

New member
הטבעות..

לא קנויות הן מעשה ידי להתפאר :) בקרוב אני אצלם אותם מקרוב ואעלה לאתר

באמת וואי ממי?

גם אחותה של סבתא שלי עושה טבעות ותכשיטים את יכולה לעלות לפה את התמונה ח ואז אנ ייכך תתמונה ויבא לה ויבקש גם חחח

nitzan s

New member
וואי התמונות מהממות!!!

התחפושת כמו תמיד מצוינת! ואני שמחה שבסופו של דבר כן אהבת את הסרט כי הוא היה פשוט מדהים!!!

אימל'ההה כמה שאת דומה לווו../images/Emo12.gif

תחפושת מושלמתתת זה מדהיםםם
פשוט מקסימה

LoveDepp

New member
WOW

באיזו דקדקנות עבדת על התחפושת, בול ג'ק ספארו, מדהים!
שמחה שבסופו של דבר אהבת את הסרט (=

Titush Black

New member
את חייבת לשלוח לו את התמונה!

לאר יודעת איך אבל נראלי שג'וני כ"כ יתלהב D= אולי הוא אפילו יעבור בארץ מרוב התלהבות P= היא מדהימה פשוט!

miss depp

New member
את הזקן

עשיתי בעזרת שיער סינטתי שקניתי בירין שחף זה לאיפור מקצועי מגיע בתור צמות קטנות (קוראים לזה "קרפה" ) מגיע בכל מיני צבעים. אז פשוט גזרתי קצת ועוד קצת והדבקתי בעזרת דבק מיוחד לפנים של גיורא שביט-איפור מקצועי. לבסוף זה התאחה לחתיכה אחת שאני מדביקה כל פעם מחדש.

Himeka

New member
OMFG!../images/Emo69.gif

זה נהדר! :םםםם לא פשוט שוברת את הראש כבר שנה כמעט איך לעשות את זה!>:

NoAmItA ChAn

New member
איזה כיף לו, הוא היצטלם עם ג'וני דפ O:

סתאם XDD בבקשה פרטי את כל פרטי התחפושת, איפה קנית אותם וכמה עלו ^__^

miss depp

New member
חחח תודה ..

ידיד שלי (זה שהצטלם איתי) ממש צחק ממה שרשמת אז איך עשיתי את התחפושת ...פפפוווו..זה יהיה הרבה לרשום .. את הרוב אני שידרגתי..כל מה שקשור לאביזרים קטנים כמו החרוזים בשיער,אבזמים,דברים שתלויים על האבזמים,צמידים,טבעות..פשוט קניתי ושידרגתי בעזרת חומרים שהיו לי בבית . את הלבוש -הווסט,המכנסיים,החולצה,המגפיים,העור של החגורות ,הפרוות קניתי בשוק או שהשתמשתי בדברים שהיו לי בבית. אם את רוצה לדעת יותר לפרטים מזה..את יכולה לשלוח לי במסר ואני יענה :) אני פשוט לא רוצה לחפור פה יותר מדי.

cowgirl Ms

New member
האמת שאת לא תחפרי,

גם אותי מסקרן איך עשית הכל [ואני בטוחה שעוד כמה כאן], אז אם יש לך כוח את מוזמנת לפרט....

tali44

New member
היי ../images/Emo13.gif

אז קודם כל מזל"ט על העבודה החדשה! ותודיעי כמובן אם תתראיינו לטלוויזיה , חחח זה יהיה ע-נ-ק!! ואני כמוך, התאכזבתי מהסרט ציפיתי להרבה יותר! לא היה זמן מסך עם ג'ק, אליזבת היא הראשית שם ואני לא הייתי מתפלאת גם ג'וני היה שם בתור שחקן משני.
היה שם דברים משעממים על כל חברת הסחר מזרח הודו ועם כל החברה האלה. היו יותר מדי דמויות והיה משהוא חסר. אני גם בהפסקה אמרתי לחברות שלי- זה סרט משעמם! אבל החצי השני היה דוקא טוב, יותר מדי טוב! (האמת יותר בחצי שעה האחרונה, מהמערבולת ועד הסוף!!
)

nitzan s

New member
וואי נחמד לך!! =]

אבל חבל שהתאכזבת מהסרט... אני אישית מאוד אהבתי אותו...

למעלה