Miss Independent
New member
שלום[:
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אבל נראה לי שאתם קצת יותר מבינים בסין מאשר פורום טיולים וחופשות בחו"ל
אז אני מקווה שתעזרו לי[: אני הדר,בת 17. ואני ואמא שלי מעוניינות לנסוע לטיול בסין ביולי-אוגוסט. עכשיו,מבחינתי להגיע לסין זה חלום של שנים. עבדתי קשה כל השנה בשביל לאפשר לעצמי להגיע לשם... השאלה הראשונה שלי, נתקלתי בהמון אנשים שאמרו לי לנסוע לבד [בעיקר אזרחים סיניים שעובדים איתי במסעדה..] ולטייל,אבל בכל זאת,זה אני ואמא ולא טיול תרמילאים-מה הכי מומלץ לדעתם? [גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איפה יותר "נמצא" את סין...] השאלה השניה שלי, במקרה הצענו הצעת מחיר במכרז לטיול של 8 ימים בסין [10 כולל טיסות] וזכינו, הטיול מתרכז בערים המרכזיות: ביג'ין ושנגחאי [ובין היתר עוברים בשיאן,ז'וז'ואנג וסודז'או..] המטרה שלי,זה לחוות את העיקר של סין. אני לא רוצה לנסוע ולפספס משהו מרכזי שחבל לא לראות. בחיפוש אחרי טיול מצאנו טיולים של הרבה יותר ימים,טיולים שעוברים בעוד המון מקומות. הכל נשמע נורא מפתה,אבל השאלה...האם הערים האחרות הם קריטיות להכרת סין? ההפרש בין המחירים הוא משמעותי,ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע על הטיול,האם אנחנו מפספסות משהו-או טועמות מסין מספיק במקומות שאנחנו מבקרות?
אשמח נורא אם תעזרו לי
תודה מראש
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אבל נראה לי שאתם קצת יותר מבינים בסין מאשר פורום טיולים וחופשות בחו"ל