שלום

שלום

אני בצבא כבר המון זמן ולא יצא לי להיות בבית ולראות את היפים והאמיצים, אבל השבוע כשסוף סוף הגעתי ביום חול הביתה ראיתי שאין! לא רק זה אלא שראיתי שאין כבר הרבה זמן! חיפשתי פה בהסטוריה של הפורום, בטאגליינס וכו' ולא מצאתי הסברים, מה שמראה שזה עסק ארוך טווח, לכן, ואני בטוח שאני הבנאדם ה3905709579037 שמבקש את זה, אבל אני בכל זאת אשאל כי לא מצאתי תשובה...... למה?

ועוד שאלה קטנה

אחרי ששוטטתי קצת פה בפורום גיליתי שדרלה מתה, מה? יש הסברים? מתי זה קרה? (זה קרה בשידור בארץ?) ת'ורן יכול עכשיו להוציא לשון לרידג', חשבת שאתה יותר מגניב ממני באלמנות שלך? אני באמת אלמן X2.....

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות

בעצם, שתי החדשות טובות
01. כן. דרלה מתה. טיילור דרסה אותה למוות כשנהגה תחת השפעת אלכוהול. זו הייתה עלילה מעיקה במיוחד. טיילור הודתה באשמה וניסתה להיכנס לכלא בכל מחיר (אחרי שבמשך כמה חודשים ניסתה להתחמק מהאשמה). בסופו של דבר, ת'ורן סלח לה והיא השתכנעה שהיא לא צריכה להיכנס לכלא. 02. כן. השידורים של "היפים והאמיצים" הצטמצמו. זה קרה בערך לפני 3 חודשים. "רשת" כבר לא משדרת את הסדרה ורק "קשת" משדרת אותה (בימים רביעי-שישי). החדשות הטובות עבורך הן שבקרוב גם "קשת" תפסיק לשדר ובשילוב העובדה שגם ככה כל החגים נופלים על הימים של "קשת" - כמעט ולא תפסיד אף פרק!

raz the 1

New member
זהו אז נפרדים מהיפים רשמית בארץ?

זהו.. אז אבוד?? ערוץ 3 לא מוכן לרכוש את הסדרה? זהו.. נפרדים מהיפים?

ניני10

New member
הלו איפה היית כ"כ הרבה זמן

שאתה לא יודע חדשות כ"כ ישנות! היפים והאמיצים יורדים משידור, בארץ-אבל אפשר לראות דרך האינטרנט!!!! למזלי החזירו בערוץ 3 לאחרונה את "קרוב רחוק" אחריה גם עקבתי שנים על גבי שנים כך שאני דיי מבסוט אולי ערוץ 3 יביא גם את היפים למרקעו???? כולי תקווה:)

למעלה