שלום ...

MrJacKasS

New member
שלום ...

שלום וחג שמח קוראים לי אורי אני חייל שמסיים בקרוב קורס תצפיתנים בחיל האויר רציתי לבקש ממכם עזרה למשפט יפה מהתנ"ך שקשור בכל הנוגע ל: תצפיות, הרים, נחלים, שטח, נץ (סמל הגף) וכו' ... המשפט יתנוסס על חולצת סיום הקורס , אז אם מישהו מכם יודע איפה אפשר למצוא בתנ"ך משפטים מהסוג הזה, אשמח אם תגידו לי ... תודה רבה.

MrJacKasS

New member
תודה, אבל

מדובר בפרק מאוד מוכר ודי קיצ'י אם אפשר לומר ... אני מחפש משהו יותר מקורי (אם יש דבר כזה "לא מקורי" בתנ"ך ..
) אולי גם עם אלמנטים של מלחמות (בכל זאת, צבא), דברים נסתרים וכל מה שציינתי בהודעתי הקודמת תודה ..

hapax legomenon

New member
מה דעתך על זה:

וְאַתָּה בֶן-אָדָם צֹפֶה נְתַתִּיךָ לְבֵית יִשְׂרָאֵל (יחזקאל, ל"ג, ז)

MrJacKasS

New member
לא רע בכלל

אבדוק עם הממונים עליי
תודה אשמח לעוד רעיונות

יוסי ר1

Active member
תצפיתן, חיל אויר?

"כי גבוה מעל גבוה שומר וגבוהים עליהם" (קהלת ה ז).

אסור גם לצטט פסוקים בפורום

כי מי שמכבה את המחשב עובר בלאו של מחיקת שם ה' לשוא, דבר המותר רק אצל סוטה (פרשת השבוע) אני חושב שאייל גונז את כל המסכים שהוא לא יכול לכבות, והמחסן שלו מלא צגי מחשב, או שאיזה גוי מזיז לו את הדף למעלה או למטה ואז הגוי עבר על העברה...

eyalnadav

New member
אין בזה איסור אבל עדיף שלא

במחשבה וברדיו וטייפ וכדומה -זה לא נקרא כותב ולכן אפשר לכתוב במחשב בחול המועד למרות שאסור לכתוב, כתבתי שעדיף שלא, תשאלו את הרב הוא יסביר לכם מה הבעיה אם יש

פלגיה

New member
מי מחק את ההודעה שלי?

איזו מנהלת יש כאן בפורום הזה?
כתבתי עוד ביום שישי ומשום מה לא נקלט. הבעייתיות בכתיבת פסוק על חולצה היא בעת כניסה לשירותים, ואז זה קיים גם אם הפסוק לא מלא וגם אם אין בו שם המפורש. מעבר לכך יש המקפידים לנהוג קדושה בכל צירוף של שלוש מילים רצופות או יותר מתוך פסוק, ולא לכתוב אותם אם יש חשש שיגיעו לידי ביזיון.

למעלה