שלום

ortalav

New member
שלום

אני לא יודעת אם אני שואלת אתהפורום הנכון אבל.. מחר יש לי מבחן בSQL כדי להתקבל לעבודה מסויימת כל השבת אני יושבת על זה (פעם ראשונה שאני רואה את זה ) . הם ביקשו ממני לדעת רמה בסיסית של SQL מה זה אומר?אני יודעת את לעשות שאילותות קטנות יודעת מה זה SELECT FROM ואת כל הפקודות הקטנות אבל השאלה שלי היא האם מישהו עבר פעם מבחן כזה?מה הולך להיות שם?אני אמורה לעשות שאילתות?ארו שזה יהיה מבחן אמריקאי? בתודה אורטל

rchokler

New member
תלוי מאוד לאיזה תפקיד ולאיזה חברה

יש חברות שרוצות שתדעי לחשוב על מבנים מנורמלים של טבלאות קשרים מנורמלים שליפוות מתוחכמות ממבנה כזה וכו' ויש תפקידם שירצו בדיוק את ההפך (ויש לי דוגמאות לכך) שירצו חשיבה D מנורמלת, הפיכת הקשרים המרובים לפשוטים עם הרחבת הנתונים. חבל שלא ציינת את אופי המשרה אליו את פונה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

ortalav

New member
המשרה היא

תמיכה אפליקטיבית בSQL בחברת אורנג' -אמרו לי שצריך ידע בסיסי ושאת השאר אני ארכוש תודה רבה

rchokler

New member
אני מנחש

הכרת שליפות SQL כמו שציינת Select from where יש הרבה אפשריות לשליפה , אבל בצורה בסיסית שליפה ממויינת, שליפה לפי פרמטרים מסויים, שליפה מכמב טבלאות. הכרת ה Joinים השונים Inner Join outer left/right join אלו הקישורים בין טבלאות הכרת מושגים יחיד רבים, רבים יחד בקשרים בין הטבלאות. וזהו לרמה הבסיסית. בהצלחה.

ortalav

New member
וואי תודה!!!

זה בדיוק מה שלמדתי אני מקווה שאני מוכנה ושלא יתקילו אותי יום טוב

למעלה