שלום :)

J ust S omeone

New member
שלום :)

היום מישהי אמרה לי שאם כלבים אוכלים אוכל של חתולים זה יכול לפגוע להם בכליות, בבקשה תגידו לי שזה לא נכון? התזונה של הכלבה שלי מורכת בעיקר מהאוכל שלנו (כל ארוחה שמישהו מהמשפחה אוכל, הוא מתחלק איתה חצי חצי) והשאר אוכל חתולים. אתם חושבים שזה יכול להזיק לה ?

J ust S omeone

New member
מישהו??

דר מלצר

New member
כלבים הניזונים ממזון חתולים

מזון חתולים עשיר יותר ממזון כלבים. חלבון גבוהה יותר ואנרגיה גבוהה יותר. נכון שמזונות עשירי חלבון מעמיסים על הכליות אבל לא נראה לי שמכמות קטנה של מזון תהייה בעיה. אתה יכול להיות רגוע עיקר הבעיה היא בכלבים מבוגרים לא בכלבים צעירים ד"ר מלצר רונן

for no one

New member
אני דווקא הייתי

יותר מודאגת מהמזון שלכם שהכלב אוכל. זה מזון שלא מתאים לכלב, יש תבלינים, יש עצמות, יש מזונות שלא בריאים לכלבים כמו שוקולד ועוד.

מסכים

בגדול - כ 90 אחוז מהתזונה של כלבים וחתולים צריך להיות מורכב ממזון מאוזן, שזה אומר ברוב המקרים מזון מסחרי. אם מוסיפים מזון ביתי, אז לא יותר מ 10%, וללא עצמות, לא דברים מתובלים ולא דברים מאד שמנים. בנוסף חשוב להמנע משוקולד, בצל, שום ועוד כל מיני בהצלחה

J ust S omeone

New member
אוקיי תודה

מה הנזק שיכול להגרם ממאכלים מתובלים? ולא אנחנו לא מביאים לה בצל, שום או שוקולד יותר בכיוון של שניצל, עוף, חביתה, לחם עם גבינה לבנה, פאסטות, פתי בר וכאלה..

for no one

New member
תבלינים יכולים

לעשות בעיות עיכול, מוצרי חלב יכולים לעשות שלשולים, וכל המאכלים המיותרים האלה גורמים להשמנה, עם כל הסכנות הבריאותיות הנלוות

למעלה