שלום...

MaYu406

New member
שלום...

בספטמבר אתחיל שירות לאומי רחוק מהבית והמרכז שבו אשרת יתן לי מגורים וידאג להכל חוץ מהאוכל שאת העניין הזה אצטרך לממן לבד. השאלה שלי היא כמה אקבל לחודש עקב התנאים האלה??? ושאלה נוספת: את המענק לאחר השירות לאומי כל אחד מקבל בלי תנאי כלשהו שמציבים לי??

MaYu406

New member
שאלה נוספת ששכחתי לשאול...

האם אני אקבל החזרי נסיעות?? ואם כן עד איזה סכום נותנים החזרי נסיעות? (אציין שאני אשהה במרכז זה כל ימות השבוע ואם ארצה אוכל או להשאר בשבתות או ללכת הביתה שישבת)

M o n a L i s a

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל המון בהצלחה בשירות ההולך ומתקרב
. המענק ניתן ללא שום הבדל בסוג השירות, מקום השירות או כל דבר אחר. ההבדל היחיד הוא אורך השירות, כאשר מבחינים בין שנה לשנתיים בגובה המענק והפיקדון. הנסיעות שישולמו לך יהיו תלויות באיך את מגיעה לשם. אם תצטרכי נסיעות עירוניות תקבלי תשלום עבור רכישת חודשי חופשי. לנסיעות ביון עירוניות אשר סכום הנסיעה בהן עולה על 9.30 תקבלי בול נסיעה חינם ובכל מקרה תוכלי לנסוע בחינם ברכבת. אל תדאגי, בכל מקרה תקבלי החזר על כל נסיעותך. אינני יודעת את הסכום שתקבלי, אך היות ותגורי רחוק מהבית ותכלכלי את עצמך, תקבלי סכום של כ-700 ש"ח ללא נסיעות.

MaYu406

New member
אבל אם אני...

מקבלת את הדירה מהם אז בכל מקרה משלמים לי על הכלכלה סה"כ 700 ש"ח?? ותודה רבה על התשובות אני מאוד מודה לך :)...

מיטלי 201

New member
בוקר טוב

תלוי באוד בעמותה אני יודעת שיש כמה עמותות שהכומים דומים מאוד ויש כאלה שהם ממש לא (הפרשים של 100 ש"}J או יותר) אם נותנים לך מקום מגורים את תקלי גם כסף לנסיעות הכלול במשכורת למשל בעיריית ירושלים נותנים לבת בית 875 ש"ח ומתוכם 216 ש"ח עבור חופשי חודשי כך שהשמכורת שלך יוצאת 659 ש"ח שזה יפה אבל, בעמותה "בת-עמי" בת שמקבלת דירה (יש דירות יפות מאוד ומטופחות) מקבלת 960 ש"ח או משהו כזה ואילו החופשי חודשי עולה פחות מירושלים (בנתניה 142 ש"ח ולכן השכר הוא נטו 818 שזה הפרש של יותר מ100 ש"ח!!) את המענק מקבלים אחרי השירות אז יש לך זמן במידה ואת עושה שנתיים את מקבלת משהו כמו 14,000, עזרה במכנתא, ארנונה ועוד אבל זה בתנאים מסוימים במידה ויש לך שאלות נוספות אני כאן בהצלחה מיטל.

למעלה