שלום

• פותח הנושא a223
  • פורסם בתאריך

a223

New member
שלום

רציתי לדעת אם יש הבדל בתפקיד ובשכר אצל האחים עובדיה בין סורקים למאבטחי שערים, כי ראיתי מודעת דרושים והבנתי שהשכר לסורקים לפחות נשמע טוב. אם אפשר רק מי שבטוח יודע שיענה לי כי יכול להיות שהדברים השתנו בזמן האחרון ואולי זה בעצם אותו התפקיד ואותו השכר. ואם יש עובדים פה אז אם אפשר לקבל חוות דעת על העבודה אצלם ואם מקבלים מספיק משמרות. תודה רבה לעוזרים

הדר קון

New member
שלום לך

1.יש הבדלים בשכר,תלוי בשעות העבודה,בגדול הפרש של 2 עד 4 שקלים בשעה לטובת הסורקים. 2.סורק עבודה יותר בתנועה ושומרים היא עבודה נייחת. 3.הייתי ממליץ על סורקים,אבל זה יותר עניין אישי,ניידות ועוד כמה שקלים,או נייחות ונינוחות.

uselessid

New member
עדיף סורקים .

יותר כסף , יותר עניין , אומנם נושמים פיח של משאיות בעמדות מסוימות ויש עמדות שלא עובר כלב שעות ... אבל שוב , יותר כסף יותר תנועה , פחות מגע עם נוסעים .. והרבה הפסקות . סורקים - 27 לשעה (150 אחוז בסופ"ש ) אבטחת שערים - 23 לשעה (150 אחוז בסופ"ש ) למרות שאבטחת שערים זו עבודה יותר "נקיה" , לא צריך לנבור בפחי זבל , שירותים , לא נושמים פיח .. פחות עומדים על הרגליים . החלטה שלך .

ניני10

New member
לפי מה שאני זוכר

סורקים מתחייבים לתקופת עבודה ארוכה יותר אבל אולי דברים השתנו מתקופתי הרי החליפו שם את מערך גיוס העובדים...

למעלה