שלום...

yoyo1812

New member
שלום...

שנה שעברה נקעתי את היד. רופא הילדים חבש לי אותה וזה עבר תוך חודשיים. השנה התחלתי לנגן והתחיל לי כאב יד בשורש כף יד שמאל. זה הלך וחזר. היום עשיתי צילום והאורתופד אמר שכבר אין מה לעשות. מישהו יכול להסביר לי (מצורף הצילום) איפה הבעיה בצילום? תודה רבה! האימייל שלי הוא [email protected]

yoyo1812

New member
תיקון

הנקע עבר לי כעבור שבועיים. האורתופד אמר שהכאבים בגלל הנקע ושאפשר לראות בבירור את החבלה בצילום. הוא המליץ על פיזותרפיה אבל אמר שזה לא יעלים את הכאבים אבל אולי ישחרר את המגבלות בתנועת היד.

ננו9

New member
נקע בשורש כך היד

YOYO1812 ראשית הערה - ד"ר קרסין ושאר משתתפי הפורום משתדלים שלא לפענח צילומי רנטגן והדמייה בפורום. רק שתדעי
עכשיו, ברכות לרגל תחילת לימודי הנגינה. רק לא ציינת על איזה כלי מדובר, האם כלי פריטה כמו גיטרה או שמא קלידים ופסנתר? כמו כן האם הכאב מורגש כאשר היד מתעייפת? כלומר לא ממש בתחילת שיעור הנגינה אלא לאחר כמה דקות? לאחר שהורידו את החבישות האם ביצעת תרגילים מסויימים לחיזוק כללי של כף היד והאמה, או שפשוט חזרת לשגרה הרגילה שלך? אין דבר כזה "אין מה לעשות". תמיד יש דרכים שניתן בעזרתן לפתור את הכאב. רק חשוב לדעת קודם משוע נגרם הכאב... תרגישי טוב בינתיים ואל תתיאשי חנן

למעלה