שלום!!! :)

שלום!!! :)

אהלן, היום קיבלתי תשובה חיובית לגבי התחלת הקורס של בודקת בטחונית בנתב"ג בטרמינל 1 והייתי רוצה לדעת אם יש לכם מושג קל מה לומדים בקורס,איך הולכים המבחנים,צריך להביא אוכל מהבית ? חחחחח כי הבנתי שזה עד 19:00,מה הקטע שגם בקורס צריך לבוא בלבוש מחוייט ו...זהו בעיקרון ! :) אשמח אם תענו לי, ביום ראשון מתחיל הקורס!

היי

שיהיה בהצלחה בקורס שעות קשות 7 עד 7, אבל בבוקר אוספים אותך אז לא נורא. מבחן כל בוקר, אבל לא נורא, כי נותנים כמעט שעתיים ללמוד למבחן לגבי אוכל, קונים מכספי הרשות חטיפים וכאלה, כך שאין לך מה לדאוג, אבל נהוג להביא עוגות (מי שמקבל 100 מביא עוגה וגם מי שמצלצל לו הטלפון, וגם מי שסתם בא לו). אצלנו בקורס לא היה יום בלי עוגה או סתם שטויות שאנשים השקיעו והביאו לכולם. חולצות מכופתרות ומכנס בד.

תודה! אבל עוד משהו קטן....

קודם כל תודה לך :) כן אמרו לי שזה אינטסנסיבי מאוד...אני אחייה עם זה ( או לפחות מקווה....) ועוד דבר קטן,בקשר לחניה...אם אני באה ביום הראשון עם אוטו איפה להחנות ? כי כשהלכתי לראיון המסכם החנתי בחניה הרגילה ושילמתי איזה 15 שקל לחצי שעה משהו כזה...ואם את אומרת (אני מקווה שאני לא טועה שאת בת...ואם כן אני מתנצלת) שזה מ7 עד 7 - זה פשיטת רגל לשמה !!!!הם מחזירים כסף על החניה או משהו ? להגיד להם ? שאני לא אצא טאמבלית .... תודה !

shay869

New member
בתחילת הקורס נותנים לך כרטיס חנייה...

לחנייה חינם בחניון העובדים למשך כל הקורס. בקשר לאוכל נותנים לך כרטיס שמוטען בכסף, איתו את יכולה לקנות בכל המסעדות בטרמינל 3 או במסעדת העובדים בטרמינל 1.

אולי עדיף

שביום הראשון לא תגיעי עם אוטו, כי לדעתי תצטרכי לשלם את החניה על היום הראשון. בעצם, עדיף שתשאלי אותם טלפונית....

למעלה