שלום...

שלום...

אני ממש שמחה לגלות שיש פורום כזה, אחרי חיפושים נואשים לאתרים המסייעים לשחקנים צעירים... לא הצלחתי. ולמעשה, אעדיף בהרבה עזרה וייעוץ משחקנים בוגרים ומנוסים כמו ש(אני חושבת ש)אתם. העניין הוא כזה... אני נערה בת 14, שכבר שנים חולמת על משחק. אני לא יודעת אם אתם מכירים את התחושה הזאת, אבל אני חשה שאני לא יכולה להמתין עוד רגע אחד- אני חייבת לשחק, עכשיו. אני מניחה שזה נשמע קצת מגוחך, אבל אני כזאת, מה לעשות...:)) בכל מקרה, מה שרציתי לשאול אתכם הוא- איך עושים את זה? איך אני חושפת את עצמי למפיקים, במאים מה שזה לא יהיה, כדי להשתתף בהפקה כלשהי? והאם יש חוגים איכותיים למשחק שהם לגילי, ואוכל להשתתף בהם? בתודה מראש, Galadriel

ברוכה הבאה

ובוודאי שאת יכולה, בעצם אף פעם זה לא מוקדם מידי להתחיל (למעשה, כמה שיותר מוקדם יותר טוב
). אז את שואלת איך עושים את זה? אני בטוחה שיש הרבה חוגי תאטרון ודרמה לגילך, בטוח שיש כאלה הרבה יותר מאשר לזקנה כמוני.
וידוע לי שמידי פעם מתפרסמים פירסומים לאודישנים בכל מיני מקומות, צריך פשוט לעקוב. לפעמים גם בפורום הזה יש פרסומים כאלה ומה שצריך לעשות הוא פשוט להתקשר ולברר. זה בגדול מה שאני יודעת, בתור חובבת תאטרון שהיא רחוקה מלהיות מקצועית, אבל מאוד מאוד אוהבת את הדרמה והתאטרון.

איהיא

New member
אז ככה

קודם כל חשוב לי שתדעי שאני יודעת בדיוק איך את מרגישה כי אני מרגישה אותו דבר. אין לי אפשרות לממש את רצונותי עכשיו כי המדים מגבילים אותי בכל אופן... מאיפה את? יש כמה חוגים נהדרים שאני מכירה אבל אני לא יודעת אם הם מתאימים לך מבחינת מקום המגורים

למעלה