שלום אני חדשה כאן בפורום ואני חושבת שאלאניס היא הזמרת הכי מדהימה בעולם אז שלום לכולם
T tpt New member 20/4/02 #1 שלום אני חדשה כאן בפורום ואני חושבת שאלאניס היא הזמרת הכי מדהימה בעולם אז שלום לכולם
M missAngelina New member 20/4/02 #2 welcomeeeeeee../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo166.gif אני חושבת שזה אומר.... כן כן אני צודקת!!!! חוגגים 20 חברים בפורום אלאניס מוריסט
welcomeeeeeee../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo166.gif אני חושבת שזה אומר.... כן כן אני צודקת!!!! חוגגים 20 חברים בפורום אלאניס מוריסט
M missAngelina New member 20/4/02 #3 ודרך אגב.. לילה טוב ../images/Emo13.gif מתעצבנת על זה שלא הולך לה עם הסמלים של תפוז... חיחי
R Rוית New member 20/4/02 #4 ששששלום ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום, אני חייבת לשבח אותך על הבחירות המצויינות שלך בזמרות... אלאניס המלכה תהני בפורום, Rוית
ששששלום ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום, אני חייבת לשבח אותך על הבחירות המצויינות שלך בזמרות... אלאניס המלכה תהני בפורום, Rוית
L Little pill New member 20/4/02 #6 ברוך הבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה קורה אני רונה נעים (לך) מאוד אלאניס מלכה