שלום

avishy513

New member
שלום

אני קורא המון את הפורום הזה אך לא מגיב כלל... הרגע חזרתי מהקרנת טרום הבכורה של ספיידרמן 3 ולדעתי הוא שווה כל רגע.. אז מומלץ בחום ללכת לסרט הזה.. ואין מקווה שגם אתם תהנו כמוני

DDN

New member
השאלה היא,

מה חשבת על הסרטים הראשון והשני? עד כה, די התאכזבתי מהמארוולים בקולנוע למען האמת. ספיידרמן 2 היה טוב לדעתי, וגם דרדוויל (תהרגו אותי, אני אהבתי. אם מישהו אחר ולא בן אפלק היה בתפקיד הראשי, זה יכל להיות סרט מושלם) ומהשאר התאכזבתי

avishy513

New member
לפי דעתי ..

שני הסרטים של ספיידרמן היו מעולים .. אך בכל מובן הסרט ה-3 יותר טוב מהקודמים .. יש מספר פרטים תסרטיים שלא כל כך אהבתי .. אבל הסרט עצמו הוא אחד הטובים ..

El ad

New member
לצערי, אני חייב להודות

שאף סרט מארוול בקולנוע לא מקוטלג אצלי כאחד מהסרטים האהובים עליי ביותר. בדר"כ, לאחר שההתרגשות הראשונית שקעה, הסרטים הנ"ל הפכו אצלי לסתם עוד סרטים נחמדים וזהו. אולי אני תמיד מתאכזב כי אני לא אוהב עיבודים שרחוקים מדי מהמקור, אני לא ממש יודע. אקסמן-2 זה אולי סרט המארוול היחידי שבאמת התרגשתי ממנו כשצפיתי בו לראשונה, ושאני עדיין יכול להתרגש ממנו - גם בגלל שהיה בו דגש חזק מאוד על מוטפוביה גזענית (להבדיל מהסרט הראשון, שם הדגש היה יותר על הסיכון הפוטנציאלי שהמוטנטים מהווים כלפי בני האדם הרגילים) וגם בגלל שלאורך כל הסרט היו שתולים רמזים להתעוררות של פיניקס, רמזים שהגיעו לשיאם בסוף חזק למדי. רק חבל שאקסמן 3 לא קיים את מה שאקסמן 2 הבטיח בסופו...

DDN

New member
מסכים

גם אצלי, אף סרט מארוול לא מקוטלג כאחד מהסרטים האהובים עליי ביותר. ואני גם את אקסמן 2 לא כ"כ אהבתי. 3 היה בכלל בדיחה.

avishy513

New member
אני חושב..

אני חושב שאם אהבתם את אקסמן 2 תאהבו את ספיידר מן 3 .. יש שם דברים מעבר לאפקטים הקולנועיים .. יש סיפור רקע טוב ובאמת רואים איך פיטר פרקר מסיים את התפתחותו כגיבור .... יש הרבה הפתעות ובסוף הסרט משהו מאוד לא צפוי .. שווה לראות אני מקווה שלא הרסתי למישהו .. תלכו ותהנו...

למעלה