שלום

• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
שלום

מישהו ממכם יודע למה דוקטור וויבר צולעת?

Rוית

New member
פוליו אני חושבת...

ושלום לכולם, אני רוית, (גל כבר מכירה אותי
) אני (מן הסתם) גם מעריצה של אי.אר, אבל בעיקר של שרי סטרינגפילד האגדית!!! אחחחח ביום שלישי הזה הולך להיות לי מסיבה בבית... WELCOME HOME SUSAN Rוית

Dont Panic

New member
למי שלא יודע ובטח ישמח לדעת

ישנו קומיקס שנקרא Crimson שאין לו שום קשר לER אבל! הצייר (המדהים) של הקומיקס הזה אוהב להכניס פנימה דברים (בעיקר שהוא יודע ואחרים לא) בקיצור: באחד הגיליונות ישנה סצינה מאוד לא ברורה שבא רואים מישהי במדי בי"ח, שנראת מאוד (מאוד!) דומה לד"ר וויבר (בקיצור היא בעצמה בגרסה מצוירת), שמעורבת בתאונת דרכים קשה ומסיימת עם צליעה באותה הרגל כמו ד"ר וויבר! למקרה שאתם לא בוטחים בי, הצייר, הומברטו ראמוס, מקורב לאחד המפיקים של התוכנית טוב מקווה שלמדתם משהו חדש ובלי פאניקה! יובל

~*~gaL

New member
רוית ויובל

רוית - פוליו? יכול להיות, אני ממש לא זוכרת. אולי דיברו על זה בעונות הראשונות ובגלל זה אני לא יודעת.. כי את רוב הפרקים שם ראיתי רק פעם אחת אז דיי קשה לזכור משם דברים. או שאין סיבה ואני פשוט לא זוכרת.. הזיכרון שלי על הפנים. וכמובן - ברוכה הבאה! :) - ולא רק לך - גם לסוזן! יובל - יש איזושהי דרך שתוכל להראות לנו את זה? או אולי לי אם זה לא במחשב? נשמע מגניב מאד! gaL.

Rוית

New member
אני חושבת

פוליו זו איזה מחלת ילדים שגורמת שיתוק או משהו כזה ואני זוכרת משום מה או שוויבר אמרה את זה באיזה פרק, או שבאיזה רעיון שיש לי במחשב ראיתי את זה אבל אני לא בטוחה... נו גל את המומחית
(וסליחה לכל האחרים בפורום אני פשוט מכירה רק את גל!) ואני אמסור לסוזן
....
תודה על הקבלת פנים, Rוית

Gloria_Nathan

New member
גל באמת! אפילו אני יודעת שזה פוליו

(טוב אבל זה בעקיר בגלל שנעה אוהבת לעשות לי שטיפת מוח) בכל מקרה- העניין הוא בעצם שאחות של השחקנית חולה באיזה שהו שיתוק או משהו בסגנון והחשקנית ביקשה שגם לדמות שלה יהיה משהו כזה- אז זה מה שנתנו לה.

ssmink

New member
תשובה די מוסמכת, ושונה מתשובותיכם

למי שאין כוח לקרוא את מה שאביא מתוך FAQ גדול באתר של הסידרה - http://www.digiserve.com/er/ - אין תשובה לשאלה עדיין, התסריטאים ולאורה אינס (קרי האלוהית) עובדים על תשובה... והמובאה: What´s the cause of Kerry Weaver´s disability? The source of Kerry´s leg injury has never been mentioned on the show, despite some people thinking that they may remember having heard it. Recently, Laura Innes stated in an interview that she and the writers have come up with a specific origin for Kerry´s disability, but it won´t be worked into the show until they have an appropriate story to put it in.

~*~gaL

New member
תגובות לכולכם

נתחיל ממה שssmink כתב - נו, זה מה שאני כתבתי.. תעלומה, לא ידוע מה הסיבה. למרות שאתרים יכולים לא להתעדכן קצת ולפספס כמה דברים.. (כן כן, אפילו alt.tv.er!). רוית - בבקשה :) וכן, אני יודעת מה זה פוליו.. אני פשוט לא זוכרת שזו בעצם הסיבה של הנכות של קרי. ג´ן - יכול להיות שזה פוליו - וכמו שאמרתי לרוית - אני פשוט לא זוכרת שהזכירו שהנכות של קרי זה מזה. והנה, יכול להיות שזה לא מזה לפי מה שssmink כתב. בקיצור - תשכנעו אותי אם זה פוליו רק אם תביאו לי ציטוט. או שהאמת, אני אשתכנע יותר כשאני אראה את הפרק שבו יופיע הציטוט הזה.

Dont Panic

New member
לא ממש...../images/Emo4.gif

כי אין לי את הגיליון הזה אבל אני מתכנן להשיג אותו בקרוב

מ ס ט י ק

New member
אם אני זוכרת נכון...

זה היה בתחילת הסדרה,אולי בעונה הראשונה, היא נפלה ואז התחילה לצלוע.

שלמונזה

New member
אז את לא זוכרת נכון...

ד"ר וויבר הגיע לבי"ח כבר צולעת!!! ובעונה הראשונה היא בכלל לא היתה!!! סיבת הצליעה שלה מעול ם לא נאמרה, ואף פעם לא התייחסו לזה! והיחיד שהעלה את הנושא זה כמובן ד"ר דייב שפעם ניסה לרחרח, אבל לא קיבל תשובה...

זה לא פוליו!!!

סיבת הנכות של דוקטור וויבר (שתחנק) מעולם לא הוזכרה, וכל פעם ששואלים אותה על זה היא מתחמקת. בטח יעלו את זה מתישהו... אני רוה להגיד שקרי היא הדמות שאני הכי שונאת בסידרה. מאז שהיא הלשינה על מארק היא שרופה אצלי!

~*~gaL

New member
נו, אנשים?

אז אני צודקת בסוף?.. ..כן? ושירה - מה שקרי עשתה למארק באמת היה מגעיל. באמת.

למעלה