שלום

kikona126

New member
שלום

שלום אני חדשה פה. ואשמח לרענון בתחום הפוקט פי סי , יש לי אחד ישן... יש לי פוקט פי סי דיי ישן, מדגם 4.20.1081 של HP (לא יודעת למה זה מה שרשום אם אני לא טועה זה ה- 1930.) לא השתמשתי בו הרבה זמן והכל נמחק. אני רוצה לשים לו בחזרה עברית. איך עושים את זה? מאיפה אפשר להוריד תוכנה טובה (הקודמת שלי לא היתה טובה, ואפילו תמיכה לא קיבלתי שהתקשרתי להודיע להם שהכל עובר בסימני שאלה ואני לא מצליחה לתקן את זה). תוכנה טובה לעברית בתשלום/ ללא תשולם - זה כבר לא משנה. בנוסף אשמח לשמוע על תוכנות מומלצות להורדה. (כל מה שהיה נמחק.) ושאלה אחרונה (אל תדאגו מחר יהיו לי עוד...) בהחלה שקיבלתי את הדגם הזה המסנג'ר פעל לי, ואחרי כמה זמן הוא פשוט הפסיק, אני הבנתי שזה היה משהו בהגדרות באותה התקופה ידוע לכם על מסנג'ר טוב שאפשר להשתמש בו ? תודה לכל העונים

BravoMan

Active member
ברוכה הבאה!

ראשית הייתי ממליץ לך לחפש את הרשיון או לפחות את הדיסק המקורי של העברית שקיבלת עם המכשיר. הדבר יחסוך לך בסביבות 200 ש"ח (אין עברית חינם). אם בכל זאת לא תמצאי הנה 3 חברות שמוכרות עברית לPPC: WWW.WINCE.CO.IL (ממליץ מנסיון, רק שאין להם גרסת התנסות ולכל אחד תעם משלו\ה) WWW.POCKETPC.CO.IL (לא בטוח עם עדיין יש להם גרסה למכשירים ישנים, אבל הם נותנים גרסת ניסיון לשבוע) WWW.PENREADER.COM (קצת פחות איכותיים מהמתחרים, אך גם "קלים יותר" וזולים יותר, יש גרסת ניסיון לא מוגבלת בזמן שמקפיצה חלונות כל 10 דקות בערך). לגבי תוכנות כנסי לWWW.PDACE.COM יש שם את כל הסקירות, אתרים לתוכנות חינמיות ועוד (הכל בעברית). אין לי תשובה לגבי המסנג'ר, נדמה לי שזו בעיה של גסה ישנה מידי. בכל אופן אם תספרי באיזו צורה המכשיר מתחבר לאינטרנט (נדמה לי של1930 אין קישוריות כלל) נוכל לעזור עם ההגדרות. בהצלחה!

kikona126

New member
היי תודה../images/Emo140.gif

תשובה ארוכה...! יש לי את הדיסק של התוכנה. אבל ללא הסיסמא. עקרונית יש לי שני דיסקים ואחד מהם עם הסיסמא (אבל אני לא יודעת איפה הוא) הבעיה היא שהאחד שיש לי כרגע שימש כעברית לאיי פק אחר, ובגלל זה אי אפשר לשים אותו על השני. אם יש דרך לפתור את זה זה מצויין. כי אחרי הכל זאת הבעיה. (אז אני אסביר ברור כי תמיד אומרים לי שאני לא ברורה. יש לי שני איי פקים. 1920, 1930. תוכנת העברית שלהם היא זהה, עם כל אחד קיבלתי דיסק משלו לתוכנה, אבל הבעיה היא שעם הדיסק שיש לי כרגע (שאין לי את הסיסמא שלו) שמתי עברית על ה= 1920. ככה שאני לא יכולה להשתמש בו ב-1930 (ניסיתי פעם אני זוכרת...) יש דרך אחרת לעשות את זה? איך אני מתחברת לאינטרנט? או דרך המחשב. או דרך אינפרה אדום (או הלבשה של WI FI, שאת זה אין לי...) המסנגר מגיע יחד עם האיי פק, ונמצא שם כבר מהרגע שמפעילים אותו. (דווקא ב- 1920 הוא עבד... הורדתי פעם אחד מהאינטרנט אבל הוא לא עבד על ה-1930)

amitp

New member
../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. לגבי העברית - אין ברירה, תצטרכי למצוא את הרשיון המקורי או לקנות חדש...
לגבי המסנג'ר - יש עדכון למסנג'ר המובנה (או לפחות היה) באתר מייקרוסופט שדרוש לצורך ההתחברות. אני אנסה לחפש בשבילך.

BravoMan

Active member
יש עוד סיכוי אחד לעברית:

במקרה של עברית הדיסק לא משנה - בכל מקרה הגרסה מיושנת וכדאי להוריד את העדכנית ביותר מהאינטרנט. הסיבה שאמרתי לך למצוא את הדיסק היא כדי לברר בוודאות של איזו חברה העברית. במידה והעברית היא של PDAC פשוט תורידי את התוכנה העדכנית שלהם. היא שולפת אוטומטית את הפרטים של המכשיר שנרשם בעבר דרך האינטרנט כך שלא תצתרכי את הקוד. אם העברית של אירון נסי להתקשר לתמיכה - אולי הם יוכלו לשחזר את הקוד לפי הפרטים שלך. ודבר אחרון: את הטוחה ב100% שהקוד שכן מצאת שייך למכשיר השני? שווה בדיקה!

kikona126

New member
שלום

תודה על התשובה כן אני יודעת שזה שיך למכשיר השני, ואין לי קוד... (הדיסק של המכשיר הזה היה משום מה לבן) אבל התוכנה היא של WWW.WINCE.CO.IL והתמיכה שלהם לא הכי טובה... שביקשתי מהם עזרה בעבר, הם דיי נפנפו אותי... אני אנסה שוב בכל מקרה תודה!

AYELET1

New member
לגבי סימני השאלה, לא תמיד זו בעיה בפוקט

פעמים רבות הבעיה בהגדרות העברית במחשב ה-PC לאחר שתתקיני את העברית פרטי בדיוק באלו ישומים יש סימני שאלה וננסה לאתר

למעלה