שלום

b a b y c

New member
שלום

אני רוצה להצטרף למשמר האזרחי,מה אני צריכה לדעת על אופן הפעילות? תודה

אז ככה

ישנם 2 מסלולים: קלאסי ויח"מ. קלאסי-המסלול ה"פשוט" -שבו צריך לתת 4 שעות בחודש להתנדבות,כאשר במהלך ההתנדבות את עוברת מטווחים והדרכות כגון: נוהל דיבור בקשר, מילוי דוחות, וכולי. הפעילויות הן: סיורים ממונעים בניידות, סיורים רגליים, אבטחות אוטובוסים, אבטחות אירועים מיוחדים(עצמאות, יום הזכרון לחללי צה"ל וכולי) , מחסומים ועוד כל מיני פעילויות. לאחר בערך שנה או שנה וחצי (אני לא זוכר), את יכולה להתקדם ולעבור למסלול יח"מ (יחידות מיוחדות), שבו את עוברת קורס ובסופו מקבלת מדים ומתנדבת באחת היחידות של המשטרה: סיור, תנועה, בילוש וכולי. במסגרת התנדבות זו את צריכה לתת 8 שעות בשבוע (או פחות, תלוי ביחידה שבה את מתנדבת,לדוגמא תנועה זה 4 שעות בשבוע)... בכל מקרה-אם את רוצה לדעת יותר-אז את יכולה להכנס לאתר המשטרה www.police.gov.il ולבחור שם על האופציה משמר אזרחי או להתנדב ושם את יכולה לקרוא על הכל, או לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ולקבל פרטים נוספים. בהצלחה

עופר..

נראה לי שאתה צפוי פגיעה מ8200 (המבין יבין) עופר ק ק חחח א ו ת ייי ה בביי תתתה (נמנמנמנמ) ( מי שלא הבין בדיחה פרטית)

UTM

New member
אפשר להתגייס ישירות ליח"מ

רוב מתנדבי הית"מ שאני מכיר לא היו אפילו יום אחד במשא"ז הקלסי. אפשר להשתלב וללמוד את העבודה והנוהלים תוך כדי עבודה, במקביל לקורסי ההכשרה. מצד שני, לעבודה במסגרת המתמיד (זאת אומרת עבודה עם שוטרי הסיור) רצוי מאוד נסיון קודם ביחידות משאז אחרות (קלאסי או ית"מ).

bhmi100

New member
נצלש גם אני מעוניין להתנדב

איפה יש סניפים של המשמר האזרחי בראשון לציון (אזור מרכז העיר)

למעלה