שלום

• פותח הנושא HILE
  • פורסם בתאריך

HILE

New member
שלום

הי אנשים קוראים לי הילה אני חדשה בפורום ורוצה לנסות להשתלב רוב החברים שלי לא אוהבים את הסגנון אבל אני ממש אוהבת והחלטתי שאולי זה המקום שאני אוכל לדבר על המוזיקה האהובה עלי ביותר =)

lihi50

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני ליהי

HILE

New member
=)

אוקי אני אוהבת המווון המון המון להקות אבל הלהקות שלעולם לא ימאס לי לשמוע - בראש ובראשונה נירוונה קווין מטאליקה גאנס אנ רוזס סיסטאם כמובן דה וואיט סטרייפס לימפ ביזקית רד הוט מיוז בלינק 182 נאו דאוט לני קרביץ פראנס פארדינאן גרין די בי ג'יס (בקטנה) אני אוהבת גם המון ישראלי היהדוים מוניקה ד"ר קספר ירמי קפלן אביב גפן ועדו המווון שלא עולים לי כרגע לראש.. =)

epitaph

New member
בטח שאין מה להתבייש...

האלבומים הראשונים שלהם טובים מאוד.

HILE

New member
יש שני שירים מאוד מוכרים

סטיין אין לאייף והשיר שפותח את הסרט גריז זה בגדול אתה בטוח מכיר את השאר מזהים לפי הקול הייחודי...

epitaph

New member
אני דווקא דיברתי על התקופה הפסיכדולית שלהם

האלבומים הראשונים שלהם היו רוק פסיכודלי טוב מאוד, מאוד שונה מהשך הקריירה שלהם כדיסקו (שבזכותה הם התפרסמו גם). נסה את Bee Gees 1st, אם מחפש שיר ספציפי מתוכו אז Holiday או New York Mining Disaster 1941.

Welsh

New member
../images/Emo45.gif תקופתם הראשונית שונה מההמשך המוכר

לצערי, אני נפלתי במלכודת הזו, הכרתי אותם על בסיס Stayin Alive ודומיו ושם אמרתי לעצמי-"זה חרא, זה לא מעניין אותי" אח"כ נחשפתי לחומר המוקדם שלהם שההבדל בינו למה שהכרתי הוא שמיים וארץ, הם עשו יופי של מוזיקה בהתחלה, חבל שכולם מכירים אותם בזכות הדיסקו.

epitaph

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo13.gif

והפורום זה בהחלט המקום כדי לדבר על המוזיקה, אחרי הכל כולנו כאן אוהבים רוק.

למעלה