שלום

שלום

אני חדשה בפורום, ואני ממש אוהבת את יהודית רביץ, ואני ממש רוצה לדעת: מתי ההופעה הבאה שלה? תודה:) גיל

ברוכה הבאה!!=)

ההופעות הבאות שלה הן: 20.4- בהיכל אומנויות הבמה בהרצליה. 28.4- צוותא, ת"א. כמובן ששתי ההופעות הללו הן חלק מסיבוב ההופעות של תקליטה החדש "עיר קטנה". שווה ביותר!

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

כמובן גם הופעה ביום הסטודנט ב3.5 באוניברסיטת ת"א (כולנו על סף התרגשות מכך שמדובר גם באירוח של ברי סחרוף). ומקווים מאוד להביא בקרוב פרטים על הופעות נוספות... תהני משהותך כאן
את מוזמנת תמיד

Gods Wave

New member
לגבי יום הסטודנט,

יש לך מושג בערך באיזה שעה ההופעה של יהודית?

../images/Emo9.gif

מצחיק ששאלת. אני בדיוק מנסה לברר את זה... מקווה שתהיה לי תשובה ביום ראשון, אבל לא יכולה להבטיח.

YA2007

New member
למה על סף התרגשות ../images/Emo8.gif

יותר נכון לומר שאנחנו מנסים לחזור להכרה ולהתעשת מאז הרגע שנודע לנו על המופע הזה בכלל

דבר בשם עצמך ../images/Emo3.gif

לא כולנו סטודנטים באוניברסיטת ת"א, שוויץ אחד שכמותך. לעומת זאת - אם אני מקבלת הודעה שהיא מופיעה באוניברסיטת חיפה, אני בטח אתעלף, ואם היא תופיע שם שנה הבאה (כשאני ב"ה אתחיל ללמוד...) אז תצטרכו להזמין לי אמבולנס ממד"א כדי לבצע החייאה. סתם, אני מגזימה. אבל אני אשתדל להגיע ליום הסטודנט בת"א, למרות שאין לי זמן לכלום. רק שלא יאכזבו וישירו את "רחוק ממך"... וכמו שכבר אמרתי ליאיר - יש לי תחושה ממש חזקה ש"תמונה" הולך להיכנס לפלייליסט שלהם ביחד... למה? לא יודעת, אבל אני מצליחה לדמיין בראש את הקול של ברי ב"ואנחנו היינו עוד ילדות..." וזה עושה לי את זה
.

למעלה