שלום!

שני פ

New member
שלום!

אני קוראת סמויה בפורום הזה זה זמן מה, הסיבה העיקרית שלא כתבתי עד עכשיו היא... אני מאוד אוהבת את מקגי, מ א ו ד אוהבת אותו. שמתי לב שהוא לא ממש פופולרי כאן ושרוב הבנות מעדיפות את טוני (כמובן) זה די מובן אבל אני בדעה של ג'ין גריי מאקס-מן שאמרה לוולורין (בסרט השני) "אנחנו מפלרטטות עם הבחורים הרעים ולוקחות את הטובים הביתה." אז.. אני קוראת לחובבי מקגי לצאת אל האור!

Dark Storm

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל אחד זכאי לדעות שלו פה בפורום, הייתה לנו "בעיה" דומה פעם בג'אג עם דמות בלונדינית מהעונה הראשונה שלא נזכיר את שמה חח
חוץ מזה אני אישית אין לי משהו נגד מקגי
למרות שבזמן האחרון לא ראיתי יותר מדי הודעות נגדו, תרגישי חופשי לתת גם את דעתך אם כן משמיצים אותו
שוב, ברוכה הבאה!

gromp

New member
דמיות או שחקנים?

השאלה האם את אוהבת את הדמות של השחקן? או אולי את השחקן עצמו? ואולי בנות אחרות אוהבות יותר את השחקן ואת אוהבת את הדמות? לדוגמא אני אוהב את הדמות של טוני למרות שאני חושב שמקגי משוחק יותר טוב.... בכל מקרה ברוכה הבאה

שני פ

New member
החננה הסודית../images/Emo132.gif

תודה רבה על קבלת הפנים
storm- להשמיץ את מקגי? איך אפשר להשמיץ אותו?
לא ראיתי בפורום השמצות של ממש, רק חוסר אהבה גורף... אני מקווה שזה לא יגיע להשמצות וגם אם כן, נו שויין.. אני אחיה
gromp - זה אתה שאוהב את אוואנאסנס? נדמה לי שקראתי ניתוחים של הקליפים שלהם ונדמה לי שזה היה בפורום הזה... אם לא, עמך הסליחה. ולשאלתך: אי אפשר להפריד את השחקן מהדמות כשמדובר במאפיינים החיצוניים, מקגי מאוד מזכיר לי מישהו שאני אוהבת מאוד, גם באיך שהוא נראה אבל לא רק, (החנונים לשלטון!) . אני אוהבת את הדמות. על השחקן אין לי הרבה מידע, כל החיפושים שעשיתי לא העלו הרבה, בכל האתרים כמעט אותו מידע וממש בקושי יש. כנראה שהוא איש מאוד סודי. הוא הבן החורג של בלסריו למי שלא ידע... עכשיו אנחנו יודעים איך הוא השיג את העבודה

Dark Storm

New member
הוא גם שיחק בג'אג לתקופה קצרה

בתור דמות מאוד שנואה, הבן של החברה של איי ג'יי בעונה 6 אם אני לא טועה. לגבי Evanescence - בדיון שהתכוונת אליו אני הבאתי דוגמאות לשירים שלהם, gromp שמע אותם והביא את הנתוח שלו לגביהם

gromp

New member
מאז אני חובב מושבע!

יש לי את כל שלושת הדיסקים שלי וברגע זה ממש מתנגן לי שיר שלהם (אם אתם רוצים ניתוח אז בשמחה! רק תשאלו. כנ"ל לגבי כל שיר). אני אוהב את הדמויות של מקגי וטוני (ביחד) כי זה שימוש מאוד מחוכם בדמיות מראה (ניגודיות) ושיקוף נהדר!

למעלה