שלום!

K i p

New member
בייגל! ^^

(התגעגעתי) נחמד לשמוע שאני לא היחיד שמזדהה ^-^ (לפחות עד עכשיו חשבתי כך) אמ... דבריאיתי.... חגשמח

B a m b o o k

New member
נאמ

את לא חייבת לשמוע אותם אם זה לא לטעמך... עובדה שיש המון אנשים ששומעים אותם וזה לא מפריע להם. הם אוהבים את זה.

שני12321

New member
זה בדיוק מה שאני עושה..

בס"ד. אני רק מנסה לראות איך אנשים מגיבים לדעה שפרסתי לפניהם..

שני12321

New member
תגובה כללית..

בס"ד. לא ציפיתי שייקבלו אותי כאן בצורה טובה, אבל גם לא ציפיתי שיקבלו אותי בצורה גרועה, בכל זאת..יש כמה אנשים על פני כדוה"א ששמעו על המילה "אנושיות". כנראה שלא ירדתם לסוף דעתי..זה לא שאני שונאת את הלהקה או משהו כזה, אני פשוט תוהה לעצמי למה אנשים ממשיכים להקשיב להם עושים דיכאון כשהם לא מתחברים למילים אלא רק למוזיקה, למה המעריצים לא אומרים משהו..אני מכירה אנשים ששומעים אותם אבל הם שונאים את המילים של השירים, וזה כי המילים כ"כ..איך לומר את זה..מדכאות! אני לא באה לשנות אף אחד, אני באה לפרוס דעה.. טוב, נראה לי שנגמר עידני בפורום הזה.. שבת שלום. להת'!

keeeren

New member
תקשיבי חומד

זה שאת לא מתחברת למילים או כמה מכרייך לא אומר שאף אחד לא מתחבר למילים וממשיך לשמוע אותך רק כי מכריחים אותו.. לא תתפלאי, אני מאוד אוהבת את שייגעצ גם המילים וגם הלחנים ואני גם ממש מתחברת מדי פעם ואני לא מאמינה שהכל דיכאון ממש לא, יש להם שירים שמחים כמו שיש להם שירים מדכאים וככה זה בעצם לכל אומן. זה בא במיוחד בתקופות. יש מלא אומנים הכי מוערכים בארץ שרוב השירים שלהם קדורים לדיכאון לפרידות לאהבה נכזבת, מה לעשות זה חלק מהחיים ולזה הכי קל להתחבר הרבה יותר מלעוגות ליצנים וג'ירפות מתנפחות. לא נאה לך? תעברי הלאה. שבת שלום:]

למה המעריצים צריכים להגיד משהו?

אני לא חושבת שאנחנו צריכים להגיד ליובל שיתחיל לכתוב דברים אופטימים כי לנו יהיה יותר נחמד. כי: א. רוב המעריצים כן מתחברים למילים שלהם. ב. ככה יובל מרגיש, זה מה שהוא חושב, ועל זה הוא כותב. אני לא מבינה מה כל כך קשה לך לקבל שהמילים שלהם "דיכאוניות"(מה שלא עד כדי כך) פשוט תשלימי עם זה לפי דעתי שזה דעתו של יובל, וזה מה שהוא מרגיש ומה לעשות שעל זה הוא בסופו של דבר כותב. בנוסף, אם לאנשים טוב להקשיב להם רק בגלל המוזיקה מה זה מפריע לך? והם ממש לא מדכאים לדעתי.

ססילייה

New member
מה?!

מאיפה לך הביטחון לדבר ככה, תגידי לי? קצת חוצפה מצידך, אבל בסדר.שיהיה.את לא מזיזה לי הרבה. למה את מכלילה? זה שאת חושבת שהם "עושים דיכאון" לא ממש אומר שכל האנשים חושבים ככה. תצאי מהבועה שלך ומהר!! יש אנשים.ויש אנשים. את לא באת לפה לפרוס דעה, תסלחי לי. את באת לפה לקבוע עובדה. תשימי לב לסגנון שלך. שבת שלום ואל תבואי לי בחלום!

שימי לב ש,

את מגיבה בפורום שייגעצ,מה ציפית שכולם יסכימו איתך? טיבעי שאנשים שבפורום אוהבים את המוזיקה ומתחברים אליה זה שאת לא-זה כבר בחירה שלך. ואני לפחות שומעת אותם כי ליפעמים יוצא לי להתחבר למילים אחרת לא הייתי מקשיבה להם. שבת שלום גם לך.

עדי D

New member
נסחפנו עם הקטע של ה'דיכאון'

תהפכי אותם למושיק עפיה וזהו. מי ישמע כאילו אנחנו הולכים שומעים שייגעצ ובוכים.. יש להם אחלה של טקסטים וכמו שהרבה אמרו לפני, אתה לא יכול לשנות רגשות של בנאדם ובטח שלא את הטקסטים שלו.. הוא כותב מה שבא לו.. מי שרוצה שיקשיב מי שלא.. לא צריך.. עובדה שיש אנשים שמקשיבים לשייגעצ ונהנים מזה.. ודווקא בהופעות אני לא רואה אותם חותכים ורידים מהדיכאון אלא קופצים ושמחים.. יש המון הומור בשירים שלהם לדעתי.

מיכמיך3

New member
מסכימה איתך

גמאני חושבת שהשירים שלהם לא עד כדי כך דיכוניאים. יש להם שירים משמחים ביותר. עוד לא ממש יצא לי להיות בהופעה שלהם אז אני לא יכולה לדבר על הופעות שלהם.

Hezi The One

New member
טוב הנה תגובה יותר עניינית...

נתחיל מהסוף סבבה? (לא שאלתי:) קודם כל ראיתי פה כאלה שכתבו מעריצים...דברו בשם עצמכם כן...אני ממש לא מעריץ את הלהקה... אוהב את המוזיקה,ככה תקראו לזה עכשיוו הלחנים של הלהקה אני מסכים שהם נהדרים והכל וגם אני אוהב אותם בקשר למילים,יש שירים שהמילים שלהם סתמיות לדעתי,רובם מהדיסק הראשון אגב מה שמראה ששייגעצ התבגרו\מתבגרים\מה שאתם רוצים. אי אפשר להתעלם משירים שאני לא אגזים שהמילים שלהם גאוניות ואני מדבר על שירים כמו "קשה לי לחשוב" "רוצה ללכת" ו"את יפה" אז את לא יכולה לדבר על המילים עכשיו לקטע המרכזי אמרת דיכאון? לא מסכים,יש להם מספיק שירים שלא דיכאוניים וחוץ מזה,אף אחד לא מכריח אותך לשמוע אותם מה שכן צריך לשים לב שיש שירים שהמילים שלהם דיכאוניות אבל הלחן לא וככה לא שמים לב בכלל שהשיר דיכאוני (משקאות חריפים,המילים הכי יפות) זהו תנסו להבין מה שאני מנסה להגיד כמה שזה יצא קצת מסובך:]

for no one

New member
אורחת לרגע מפורום ביטלס

אני הגעתי לשייגעצ דרך שיקו - מכירה אותו מההופעות של המג'יקל, מאוד אוהבת את הנגינה שלו (ואותו בכלל, אחד האנשים הכי מקסימים שאני מכירה). הסתקרנתי לשמוע אותו יותר וכך גיליתי את שייגעצ. החיבור הראשוני שלי היה למוזיקה - הלחנים והגיטרות, באופן טבעי - האוזן קולטת קודם כל את המוזיקה ואח"כ את המילים. בתקופה הכי מבובלת בחיים שלי השירים הכאוטיים של שייגעצ זה בדיוק מה שהייתי צריכה. המלים של יובל קולעות בול למחשבות שלי, הגיטרה של שיקו מתארת בדיוק את התחושות והרגשות שלי. ברור שיש שירים שמדברים אליי יותר ויש שירים שמדברים אליי פחות, זה הכי טבעי שבעולם. אבל אני מוצאת דווקא הרבה אופטימיות בהרבה שירים. אינטרקום נחשב שיר מאוד עצוב, אבל הפזמון אופטימי. וכפי שנכתב מעליי - השילוב בין המלים הקצת עצובות ללחן השמח ב"משקאות חריפים" ו"המילים הכי יפות" דווקא הופך את השירים לפחות "דכאוניים". ובכל מקרה - לא צריך להגזים, זה לא שירי דכאון סטייל אבי ביטר! דרך אגב, ב-2 ההופעות האחרונות של המג'יקל אסף תופף, והוא ממש נחמד ומתופף מגניב. והיה ממש כיף להכיר אותו. וזהו, מקווה להגיע להופעה שבוע הבא בבארבי ת"א. ונעים מאוד - אני רעות

למעלה