שלום

אריק!

New member
עד עכשיו עוד יש לי צלצולים באוזנים

תגיד לי, מה הסבה שאני לא יכול להלהב מהמוסיקה הצרחנית הזו והם כן. מי כאן הדפוק אני או הם ? זה עוד לא נגמר, בשבוע הבא היא רוצה מסיבה למשפחה, ועוד שבועיים הבן שלי. להתראות.

ליטן א

New member
תלוי מי מהצרחנים...

אם זאת, לדוגמא, בריטני ספירס, אזי היא הדפוקה. אם זה, לדוגמא, מוניקה סקס, משינה או החברים של נטאשה, אזי אתה דפוק.. מאוד... ולא כדאי לך לפגוש אותי בסמטה אפילה..
ליטן, שרוף על מוזיקה ישראלית...

אריק!

New member
היות שאין לי מושג מי היו הצרחנים

אז בו נחליט שכולן היו בריטני ספירס והיא זאת הדפוקה. עוד פעם התחלת אתי עם סמטה אפילה ? השבוע אני במצב רוח קרבי ולכן, ברוח הימים האלה אני מודיע על השהיית ניתוחים עד להודעה חדשה.

אריק!

New member
לא לא קיבלתי צו כזה. אני קצת כועס

על עצמי על דברים שכתבתי, ונסחפתי. לרגע שכחתי איפא אני נמצא, איזה כובע אני חובש וכד´. כאילו שכחתי לרגע את מטרת הכתיבה בפורום ואנשים ברקע. גם מפריע לי שמעט מדי מנתחים כאן, בתקוה שזה לא בגללי, ושאני פעמים רבות לא יודע למי אני כותב כי אין תגובה והמשך לכך. אז ברוח התקופה אני לוקח ´פסק זמן´ בניתוח של כתבים. להשתמע. אריק.

astral tal

New member
חפיף אריק

וחוץ מזה נראה לי יהיה לך סבבה להסתכל קצת מהצד ולא לנתח בעצמך - כזה לנוח ולהינות מההבעת דיעות והניתוחים של האחרים (על מספרם המועט...) היום הלכתי לאלוף הספורט - חנות ספורט שעבדתי בה לפני שנה למשך שבוע וחצי בלבד - והם לא שילמו לי על העבודה שלי אז - בלי שום קשר לכך שזה היה קצר. והיום קיצר לאחר מספר תיאומים והכל - נתנו לי צ´ק של 650 שקל. זה היה כזה סבבה ! - הרגשתי כאילו בכלל לא עבדתי בשביל זה (כי היי זה היה לפני עידנים - שנה) ובכל זאת אני מקבל 650 שקל סתם ככה ללא מאמץ....היה נחמד בנזונה באותה הזדמנות שהייתי שם - הלכתי גם לנאפיס, אותה מסעדה הכי פופולרית ומצליחה בבאר-שבע - ויצא ככה שבדיוק עשו ראיונות ! אז פשוט עליתי לקומה השניה איפה שההנהלה - והמנהלת שמה לאחר שיצאה מההלם שאני לפני צבא (וההלם השני כשעניתי לשאלתה לגבי הגיל שלי ונוכחה לדעת שאין לי עדיין 18) (וואי זה כזה מוזר לי להגיד שאני בן 18,,,אני בכנות, אבל בכל הכנות - לא יכול לומר על עצמי שאני בן 18 - זה נשמע לי מטומטם להגיד שאני בן 18...שיהיה). בכל מקרה היא לקחה את המספר שלי ואמרה שאוליי תרים לי טלפון בשבוע הקרוב. והעבודה תהייה כפיקולו (יענו אחד שמנקה ת´שולחנות...אפילו לזה מצאו הגדרה כבר....פשששש - בעולם של הגדרות אנו חיים) אז סבבה - יש שם אחלה אווירה במקום הזה...הכל צעיר, תוסס, עם סטייל ומאוד נעים ורוגע כזה עם טוב טעם. מקווה שיקחו אותי. אסטראל "נוספו לי כביכול היום לחשבון 2,800 שקל ואין לי מושג מאיפה"

אריק!

New member
על נטיות כאלה ואחרות.

בואי נראה. יש בך פתיחות, לבביות, חן וגם השתדלות להקרין חן מגונדר ? שיעודד תשומת לב ומשיכה. לפעמים, כמו כולנו, גם את צריכה להסתיר את המחשבות והרגשות כלפי ענין/אדם, ולעשות הצגה וטכסיות הכרחיים, יוזמת, נותנת תחושה של מחזרת. השורות הנפתלות יורדות יכולים, אולי, לשקף רגעי חולשה וכבדות שנוחתים עליך מדי פעם, שמשמעותם היחלשות במוטיבציה, הירתמות מחדש, פתרונות של התמכרות לנעים כבריחה מלחצים. את רואה את שני הצדדים בציר החברתי, ושמה עין על מי שיש לה ענין מובהק יותר לטרוח למענו, לסייע ולשתף פעולה. אפשר לראות בכך מסירות והתחשבות, אך גם יסוד של הדדיות וציפיה לגמול. ההסתגלות היום יומית הנוחה והנעימה מצריכה תמרון והגמשה, לא יותר מדי עקרונות והקפדות פה ושם לעגל פנות בציפיה שלא יעשו ענין מקטנות. באופן כללי זוית כתיבה קהה יכולה להצביע על עמדה של חשש, התגוננות, כפילות והסתרה כלפי העולם, אם תרצי גם בהקשר האינטימי. תנודות ברווחי אותיות ושפוע יכולים להצביע על רבוי לבטים וחוסר שקט פנימי, שיכולים לפגוע ברכוז וקידום עקבי יעיל של מטרות שהצבת לעצמך. חייב לנטוש. היה לי כייף אתך. אריק.

../images/Emo12.gif

אמא´לה הוא מפחיד אותי.... חחח קבל ח"ח אריק! מצפה להמשך אם יש... ושאלה איפה יש קורסים טובים ובמחירים סבירים ללימוד גרפולוגיה? אחרי 6 שנים של התעסקות בתור חובבת הגיע הזמן ללמוד ברצינות.... תודה אורלי.

למעלה