וואו - איזה דיוק מדהים !!
אז כמה פרטים עליי ורקע כללי: אני בן 32, מנכ"ל של חברת הייטק מצליחה וכבעוד חודש אישתי אמורה ללדת בת שאנחנו הולכים לקרוא לה סקאיי (Sky). לגבי זה שאני בנאדם לחוץ, לא נראה לי, אומנם יש לי הרי הרבה לחץ בעבודה מכורך הנסיבות אך אני מייטיב להתמודד איתו והוא אינו משפיע על תפקודי. אימפולסיבי - תלוי מתי, לרוב לא, שכן אני צריך לשמור על איפוק ולשחק אותה פני פוקר במצבים שונים כמו למשל בחתימת עסקאות על חוזים משמעותיים -כאשר אני נפגש עם מנהלי חברות גדולים ודנים בעסקאות - אני לא יכול לחשוף ולבטא באופן חופשי את תחושותיי ומחשבותיי. אבל בכללי יש לי נטיה להיות אימופלסיבי מחוץ לעבודה. ממהר כן - חייבים להסתגל לשינויים ביעילות. התרוצצויות - בטח, מלא - אני כל שבוע נמצא לפחות ב-2 מדינות שונות כדי לבצע עסקאות עם חברות גדולות. יצירתי נכון, תקיף גם - אני צריך לפטר אנשים לפעמים וזה מצריך אותי להיות תקיף. הולך עם הזרם - כמובן, שכן מדוע להיות נגדו, בזבוז אנרגייה והרי יעילות זה שם המשחק. בזמני הפנוי אני מנתח כתבים וקורא לאנשים בכף היד, לאחרונה גם התחלתי לעסוק בניתוח תווי פנים - דבר המרתק אותי לאין שעור וכמו כן גם יכול להוות לי לייתרון באספקט הקרייריסטי. אני מרוויח הרבה כסף, כ-1.5 מיליון דולר לחודש - אך עם זאת משתדל לשמור על חיים צנועים ובעיקר שואב סיפוק מהעבודה כמקור לביטוי עצמי ומהמשפחה שלי, אישתי לינדה ובני קוליו בן ה-4. זהו לעת עתה, אני בדיוק יוצא עכשיו לכיוון שדה התעופה, הלירג´ט הפרטי של החברה מחכה לי - יש לי עסקת חילופי מניות ואופציות עם חברה יפנית אשר עוסקת בתחום האשראי והמימון לחברות בקנה מידה בהיקף עולמי. עסקה כבדה. אם תרצי - אהייה מוכן לתת לך ניתוח משלי בתנאי שתכתבי דף חדש ומלא (השורות שכתבת לא מספיקות בשבילי - אני צריך יותר, אז תזיזי ת´תחת קצת יא עצלנית) אסטראל "נשתמע"