שלום

שלום

מצורף כתב היד שלי אני כותבת ביד שמאל וכפי שכתבתי אני בת 18 וחצי אשמח לקבל ניתוח ושאלה- איך ניתן לזהות נטיות מניות של אדם בכתב ידו? בתודה, אורלי.

הערה קטנה

הכתב נכתב במקור על נייר של מדפסת A4 אבל נאלצתי להקטין אותו כדי להקטין את גודל הקובץ. שוב תודה אורלי.

astral tal

New member
וואי מה זה פה עונש ?!

עטרה - את צריכה להוסיף (ברצינות) הנחיה נוספת במכתב הפתיחה בסריקת כתב לפורום - שיעשו את זה בגודל מסויים שיהיה משהו סטנדרטי - כי ככה זה עינוי... אורלי ! שמעי מה נעשה סרקי שוב את כל הדף - אך סרקי אותו מוקטן בהרבה - ככה שהגודל המתקבל יהיה כגודל במציאות על המסך (בתוכנת הסריקה אצלי לפחות - הגודל לסריקה צריך להיות 33% - תנסי ככה גם) לאחר שתסרקי את הדף במלואו (ככה שנוכל לראות את הדף A4 במלואו) - שלחי אליי אותו לדואל [email protected] ואז אקטין אותו בתוכנה שיש לי ואשים אותו מחדש בפורום. מקווה שהכל ברור ואם יש לך שאלות תרגישי חופשייה אסטראל "תמיכה טכנית"

עטרה ב ט

New member
סריקה צריכה להיות עד 500 פיקסלים.

לגבי נטיות מיניות, אם בת בוחרת שם של בן, לדעתכם זה מעיד על משהו ?

astral tal

New member
למה ללכת רחוק - גם השם האמיתי שלה

יכול לשקף משהו בהעדפותייה: אור(א)לי
אורלי - לא להעלב, הכל ברוח טובה אה

הממ אוקי...אני אנסה לעשות את זה

ועידן לאו דווקא חייב להיות שם של בן :) אורלי.

astral tal

New member
לא יודע, אבל על אוראלי אני ממליץ

באמת כדאי לך לנסות פעם... לגבי הכתב - מממ...לדעתי אם היית כותבת עד סוף הדף אנשים היו יותר מתפתים. מניסיון אומר לך שכאשר נותנים מעט ´חומר´ להסנפה והתבוננות - ההיי שהאנשים כאן מקבלים ממנו הוא לא משמעותי וככה גם התגובות שלהם. אז אוליי תשקלי לכתוב דף חדש מלא ? הנה הכתב שלך בכל מקרה:

כמה דרישות....

נחכה לקצת תגובות ונראה.... נחליט לפי הרוב תודה בכל מקרה אורלי.

ליטן א

New member
עד כמה שזכור לי

עטרה ניסתה לעשות ניסוי עם פורום "גאווה", או מה שלא יהיה שמו, שהאנשים שמניפים את דגל הגאווה
, או בקיצור
, ישלחו את כתב ידם לפורום פה, ועוד כמה אנשים סטרייטים ישלחו - ויעשו איזה מיקס, ואז חברי הפורום פה יצטרכו לנסות להגדיר מכנה משותף להומואים (בלי לדעת שהם הומואים) ולסטרייטים (בלי לדעת שהם סטרייטים) - בשביל לראות אם זה מתבטא איפשהו בכתב, כן או לא. אז עטרה הציעה, מנהל פורום הגאווה התלהב, הבעיה היא שחברי הפורום ההוא, לא ממש התלהבו, בלשון המעטה, וצעקו עד שניחר גרונם, עקב זה שמנסים כאילו "להגדיר" הומואים, ולעשות הכללות, וכן הלאה.... עטרה בטח זוכרת את הסיפור יותר טוב ויותר לעומק ממני... אז לשאלתך - כנראה שאין דרך לדעת.. חוץ מלשאול את הבן-אדם..
ליטן.

אילון בן יוסף כתב על זה

בספר שלו...רק שלא הבנתי משם הרבה, כי קראתי ברפרוף... גם שמעתי שזה קשור לאות ל´... משהו עם אזור גברי ואזור נשי.... יש לכם גם הסבר כלשהו לאיך אני מצליחה לעשות גרפולוגיה גם אם לא למדתי באופן מסודר? וברוב המקרים (לא רוצה להשמע שחצנית...) אני צודקת... למרות שאני גם טועה אורלי.

עטרה ב ט

New member
כמו אילון בן יוסף ../images/Emo3.gif

יש ענין של להרגיש דברים מהכתב. אבל כדאי לך לחזק את זה בקצת לימודים, כדי לבסס את הרגשות שלך על משהו יותר מסודר ועקבי.

astral tal

New member
אורלי

גם הניתוחים שלי יותר מתבססים על הרגשה מאשר התבוננות אנליטית. תפישה אינטואטיבית היא מרכיב מרכזי בניתוח (לא רק בכתבי יד, אני למשל גם קורא בכף היד, קורא בפנים, קורא בתנוכים, בנחיריים ובפופיק.....טוב נו אז רק בכף היד ובפנים - אבל כל ניתוח מכל סוגשהו כאשר מנתחים בני אדם - דורש אינטואצייה - נפש האדם מורכבת מכדי לתפוש את מהותה באופן אנליטי בלבד). אז סחטיין על האינטואצייה אם כך. אפשר לקבל ממך ניתוח ???????

אחם

נתחיל מזה שלקח לי זמן לפענח מה רשמת ועכשיו לניתוח: אתה בנדאם לחוץ, מאוד אימפולסיבי, כל הזמן ממהר, כנראה אתה עוסק במשהו שדורש הרבה התרוצצויות. בנדאם יצירתי, תקיף במידה, הולך עם הזרם. עבודות שמתאימות לך הן מכירות, ייעוץ, הפקה וארגון, תאום פגישות וכל מה שמצריך עבודה עם אנשים. אני לא יודעת אם להכנס פה לחיים האישיים אבל אולי נצטרך להגיד לך מזל טוב בקרוב. זהו בנתיים חשוב לי לציין שאין לידי אף ספר או אתר של גרפולוגיה. ואני ניתוח שלי לא קיבלתי....נו מילא.. אורלי.

בעצם...

אחרי שחשבתי על זה... על הקטע של המזל טוב אני לא כל כך בטוחה... היתה לי דילמה אם לכתוב את זה או לא... זהו בנתיים אורלי.

astral tal

New member
וואו - איזה דיוק מדהים !!

אז כמה פרטים עליי ורקע כללי: אני בן 32, מנכ"ל של חברת הייטק מצליחה וכבעוד חודש אישתי אמורה ללדת בת שאנחנו הולכים לקרוא לה סקאיי (Sky). לגבי זה שאני בנאדם לחוץ, לא נראה לי, אומנם יש לי הרי הרבה לחץ בעבודה מכורך הנסיבות אך אני מייטיב להתמודד איתו והוא אינו משפיע על תפקודי. אימפולסיבי - תלוי מתי, לרוב לא, שכן אני צריך לשמור על איפוק ולשחק אותה פני פוקר במצבים שונים כמו למשל בחתימת עסקאות על חוזים משמעותיים -כאשר אני נפגש עם מנהלי חברות גדולים ודנים בעסקאות - אני לא יכול לחשוף ולבטא באופן חופשי את תחושותיי ומחשבותיי. אבל בכללי יש לי נטיה להיות אימופלסיבי מחוץ לעבודה. ממהר כן - חייבים להסתגל לשינויים ביעילות. התרוצצויות - בטח, מלא - אני כל שבוע נמצא לפחות ב-2 מדינות שונות כדי לבצע עסקאות עם חברות גדולות. יצירתי נכון, תקיף גם - אני צריך לפטר אנשים לפעמים וזה מצריך אותי להיות תקיף. הולך עם הזרם - כמובן, שכן מדוע להיות נגדו, בזבוז אנרגייה והרי יעילות זה שם המשחק. בזמני הפנוי אני מנתח כתבים וקורא לאנשים בכף היד, לאחרונה גם התחלתי לעסוק בניתוח תווי פנים - דבר המרתק אותי לאין שעור וכמו כן גם יכול להוות לי לייתרון באספקט הקרייריסטי. אני מרוויח הרבה כסף, כ-1.5 מיליון דולר לחודש - אך עם זאת משתדל לשמור על חיים צנועים ובעיקר שואב סיפוק מהעבודה כמקור לביטוי עצמי ומהמשפחה שלי, אישתי לינדה ובני קוליו בן ה-4. זהו לעת עתה, אני בדיוק יוצא עכשיו לכיוון שדה התעופה, הלירג´ט הפרטי של החברה מחכה לי - יש לי עסקת חילופי מניות ואופציות עם חברה יפנית אשר עוסקת בתחום האשראי והמימון לחברות בקנה מידה בהיקף עולמי. עסקה כבדה. אם תרצי - אהייה מוכן לתת לך ניתוח משלי בתנאי שתכתבי דף חדש ומלא (השורות שכתבת לא מספיקות בשבילי - אני צריך יותר, אז תזיזי ת´תחת קצת יא עצלנית) אסטראל "נשתמע"

טוב שמחתי לגלות

שצדקתי...יכולתי לתת פה ניתוח מלא ומפורט אבל העדפתי שלא מפאת קוצר הדף... ניתוח קווי פנים נשמע מעניין.... ודף מלא יהיה רק מחר... לילה טוב בנתיים אורלי.

אריק!

New member
אסטול, אתה ממזר מלוכלך אבל הברקת

הפעם אז לא אעמוד בדרכך, חוש במהירה לשדה התעופה ובאותה הזדמנות תבדוק אם תדלקו את הקונקורד שאמור להחזיר אותי ספיישל לקריביים. נ.ב. הבאתי משהו לקוליו, נצטלצל מאוחר יותר.

למעלה