שלום. :)

שלום. :)

הו, אז ככה. אני בכיתה יא', רוב הכיתה שלי קיבלה צו ראשון, אבל אני עדיין מחכה [?] לזה בגלל שאני בין הקטנים בכיתה. [היה לי כבר 16וחצי.] השאלה שלי היא: מה המשקל המינימלי לקבלה לצבא? ז"א - אני בתת-משקל, ואני בגובה 1.69 - אני שוקל 46 ק"ג בפעם האחרונה ששקלתי, ואני אמור לשקול 60 ק"ג במקרים רגילים לגובה שלי... אני מודע שזה תת-משקל, אבל אני באמת אמור לשקול 60+ כדי להיכנס לצבא? אני לא כ"כ צוהל להיכנס לצבא, אבל התנאים של 'אחרי-צבא' קורצים לי.

jenngirl

New member
שלום[:../images/Emo82.gif

קודם כל,לגבי הצו הראשון אין לך מה לדאוג. אני הייתי בת 17 כשקיבלתי את הצו הראשון והיו כאלה שיותר קטנות ממני וקיבלו לפניי. הצבא לא ישכח אותך,תהיה בטוח. וזה לא שלא יקבלו אותך לצבא,פשוט יורידו לך פרופיל ככה שלא תוכל לעשות תפקידים מסוימים[קרביים מסוימים,או בכלל קרביים],אבל אי אפשר לדעת. ליותר מידע אתה מוזמן לפנות עם השאלה שלך לפורום מתגייסים[מספר 164]. בהצלחה!

חחח התנאים של אחרי צבא../images/Emo6.gif

מי יישמע איזה לוקסוס.. בזמן של שלושת השנים האלו אתה יכול לעבוד ולהרוויח פי שניים בהצלחה

a 90s Noah

New member
לא לא יגייסו אותך כי אתה בתת משקל

גג יורידו לך פרופיל ויתנו לך נשק מקוצר במקום ארוך. דווקא שווה. ואל תדאג הצבא לא שוכח א-ף א-ח-ד. גם מי שהכי רוצה. אתה תקבל את שלך לא לדאוג. בנתיים תתבגר קצת ותחליט מה אתה רוצה מעצמך, כי להתגייס לצבא בגלל התנאים שאחרי זה מאוד מאוד מאוד כמה דברים: 1.טיפשי 2.ילדותי 3.לא משתלם בעליל

Rgsx1000

New member
אתה בתת משקל אחי

לך לתזונאי שיעשה לך תוכניתמסודרת תירשם לחדר כושר ותעלה במשקל ולגבי צו ראשון בקטנה אני הייתי בצו ראשון 3 פעמים

Rgsx1000

New member
חחח אתם לא מכירים אותי

אין סיכוי שאני יצליח לילמוד לשרשר אבל אתם כבר תבינו לאט לאט חח

למעלה