אנה בננה הממושקפת
New member
שלום.
אני חדשה ישנה בפורום והחלטתי סוף סוף להצתרף
אנג'ל בשבילי זו סדרה אפלולית וקלילה, אבל, ואצלי תמיד יש אבל, הדמויות עצמן, לא כאלה קלילות. (אני אוהבת דברים מורכבים, אבל מידי פעם, בין כל המורכבות הזו, אני מתפתה למשהו קליל יותר) צפיתי בשתי העונות האחרונות, אבל בשלושת הראשונות לא, כי פשוט לא יצא לי :[ - עוד על עצמי ו"אנג'ל" - היחסים בינינו התחילו לפני יותר משנה נראה לי (אין לי תחושת הזמן - ואין לי מושג מאיפההבאתי את זה עכשיו), כשידרו את העונה הרביעית בערוץ 3, וניתקלתי בפרק שבו ווס מביא את פיית' להילחם נגד אנג'לוס. אז, מאוד אהבתי את משראיתי, אבל אני לא יודעת למה, היחסים בינינו לא התקדמו. רק השנה, ידיד טוב שלי, ברק, הדביק אותי, והתמכרתי. צפיתי בכל העונה החמישית ואת הרביעית...בדרכים לא כשרות. >< XD וכיום, אני צופה בלילות שבת בעונה ה4. אז לסיכום, מערכת היחסים בינינו התפתחה והתחזקה. הדמויות שאני הכי אוהבת הם: ווס, פרד וספייק - אבל הכי הכי - אילייריה - כי אני פשוט מכירה את הדמות הזו לפני וזו עוד סיבה שהתחלתי לצפות ב"אנג'ל". אבל, למרות הכל, אני אוהבת את כל הדמויות יחד, כי השילוב ביניהם מיוחד ומעניין. אני אשמח מאוד אם תתנו לי רקע על משהיה בשלושת העונות הראשונות, או לתת לי קישור שבו הכל סוכם. אני לא צפיתי ב"באפי" כי פשוט לא התחברתי לדמויות וגם לא הזדמן לי לצפות בה הרבה כל כך. אבל אם תיהיה לי הזדמנות, אני אנסה לצפות, ואם אוהב, אודיע לכם
אז חג שמח לכולכם אנה :] נ.ב היי ברק
אני חדשה ישנה בפורום והחלטתי סוף סוף להצתרף