שלום!

yoavyoav

New member
שלום!

הטירונות שלי הסתיימה ואחרי הרבה זמן שלא הייתי באינטרנט נכנסתי ומצאתי את הפורום הזה. בכל אופן, לא שמעתי הרבה את השירים המשתתפים, אבל כבר יש לי כמה פייבוריטים. 24. רומניה - מרדים לחלוטין, מאוד לא במקום. אולי ההופעה תהיה מוצלחת אבל לדעתי השיר לא יעבור את מקום 15. 23. קפריסין - שיר דוחה! אני מקווה שיגיע כמה שיותר נמוך... 22. אוסטריה - בדר"כ אני מאוד אוהב את השירים האוסטריים אבל אני לא יודע מה קרה להם השנה. שיר ממש לא טוב, למרות שאמרו לי שההופעה די טובה. 21. שוויץ - אייל אני מצטער אבל גם השנה אני לא אוהב את השיר השוויצרי. 20. יוון - שנה שעברה הם שלחו שיר מעולה ואני לא מבין למה לשלוח שיר כל כך סתמי השנה... 19. בלגיה - אישית אני לא אוהב את השיר, אבל אני בהחלט חושב שהשיר הזה יכול להגיע למקום דיי גבוה ואולי אפילו להתברג בשמיניה הראשונה. 18. בוסניה-הרצ´ - פשוט סתם שיר... לולא החברות של בוסניה הוא היה מגיע לאחד המקומות האחרונים בטוח... 17. מקדוניה - השיר עצמו לא כל כך יפה אבל הוא יוכל לעשות את ההפתעה שעשה השיר הבוסני מ1999... הכל תלוי בהופעה. 16. פינלנד - שיר זול ורדוד. בטוח שהיה להם יותר טובים בקדם שלהם. 15. רוסיה - אומנם הרבה יותר טוב מלהקת הבנים הקפריסאית אבל ממש לא משהו. שיר לא מיוחד בכלל אבל הופעה טובה תשיג מקום גבוה יחסית... 14. צרפת - לא כל כך אהבתי. השיר משנה שעברה היה מעולה ועכשיו הצרפתים ניסו לחקות את ההצלחה באותו סגנון, אבל יצא להם שיר די משעמם. 13. לטביה - שיר חמוד שיצליח עם הופעה טובה. אני מהמר על מקום 10 בערך. 12. טורקיה - נחמד, אמנם פחות טוב משנים קודמות אבל יצליח גם בסוף. גם בערך מקום 10. 11. שבדיה - בהתחלה שנאתי את השיר אבל הוא דיי טוב עכשיו כשאני חושב על זה. אבל! אתם חייבים להודות שזה לא הסגנון השבדי הרגיל שציפינו מהם... יגיע דיי גבוה לדעתי, אבל זאת יכולה בהחלט גם להיות האכזבה של התחרות. 10. ספרד - אני אוהב את השיר, אבל הוא לדעתי יהיה האכזבה של הערב. אתם תראו. בערך מקום 13 הוא יגיע. 9. מלטה - שיר מאוד קיטש, שמאוד לא אהבתי בהתחלה. עכשיו אני דיי מחבב אותו למרות שאני בספק אם הוא יגיע רחוק. 8. גרמניה - גם אני, כן גם אני מהמר עליו כזוכה, אבל אישית אני לא מת את השיר הזה. נראו כאילו הוא יוצר מכל החומרים הנכונים כדי לנצח אבל חסרים בו המון חומרים כדי להפוך לשיר טוב. 7. קרואטיה - זה שיר חמוד מאוד, שלא שמעתי את הגירסא האנגלית שלו אבל הגירסא הקרואטית מצוינת! 6. בריטניה - פעם ראשונה זה 4 שנים שאני אוהב מאוד את השיר הבריטי. הוא מאוד טוב לדעתי, במיוחד כשהוא בא אחרי הזבל הקפריסאי ולפני הזבל האוסטרי. 5. אסטוניה - השיר טוב, ההופעה מצוינת, יתרון ביתיות. מועמד דיי חזק לזכייה... 4. דנמרק - שיר עכשווי ומעולה. אני לא רוצה לראות את דנמרק זוכה שוב אבל אני באמת חייב לומר שהשיר הזה טוב מאוד ואני חושב שהוא יצליח מאוד. 3. ישראל - האמת שלא איכפת לי אם השיר יצליח, ולא איכפת לי אם יאהבו אותו. אני מאוד אוהב אותו, ובנוסף ל"דרכנו", הוא יהפוך גם למין שיר שמזוהה עם האינתיפאדה השנייה. בכל אופן השיר לדעתי יגיע למקום 9 בערך בסופו של דבר. אבל אכזבה... שרית חדד לא תלמד אנגלית בסופו של דבר... 2. ליטא - אני יודע שזה מפתיע, אבל השיר הליטאי החדש לדעתי הוא מצוין והופעה טובה תיתן לו המון סיכויים לסיים גבוה! השיר הוא מאוד חמוד ו"מצב רוחי". 1. סלובניה - שיר מעולה ומיוחד מאוד, שמזכיר לי את fastball - the way. אני בספק עד כמה השיר יגיע גבוה כי לדעתי ההופעה עצמה לא תהיה כל כך טובה, אבל השיר כשיר הוא מצוין וכנראה שאני אצביע להם.

ביג דיל

New member
החמישיה הפותחת שלי:

1. צרפת 2. שבדיה 3. גרמניה 4. מלטה 5. אסטוניה ישראל תצא בחוץ כשהיא לוקחת את המקום ה 16 ומטה.

אייל_18

New member
זה בסדר, גם אני לא אוהב את שוויץ

אבל רק הפעם, כמובן. מה לעשות, גם למדינת אירוויזיון הכמעט הכי טובה יש ת´פאקים שלה... בייחוד ב-1992 שאין לי מושג איך הם קיבלו איזה שהם נקודות בכלל! הא כן, וגם הליצן המחריד הזה ב-76´... בררר. אבל תשמע, גם להם היו את רגעי השיא שלהם, עם דניאלה סימונס והפסנתר למשל! כולם יודעים ששוויץ היא הזוכה האמיתית ב-86´, לא יעזור לך כלום

טליה ג

New member
אצלי שווייץ דווקא במקום ראשון

בלדה מקסימה שמחזירה אותי לימים הטובים של האירוויזיון. דווקא בשנים האחרונות היו להם כמה פאקים- בעיקר ב-97´ ו-98´. גם 94´ לא היה בדיוק מבריק.

למעלה