שלום =]

shier123

New member
שלום =]

לאחרונה סיימתי פאזל ואני לא יודעת מה לעשות איתו... אני רוצה למסגר אותו אבל אני לא יודעת איך להוציא אותו מהבית בלי שיהרס. למישהו יש עצה? תודה, שיר

jocie1

New member
שלום shier123, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

בוקר מצוין, יש כמה שאלות כדי להבין בדיוק מה קורה עם הפאזל.. באיזה גודל פאזל מדובר? על איזה משטח עבודה הרכבת אותו? אם את מאזור 09 ממליצה על ממסגר שמגיע עד הבית. הוא דואג למסגור ושינוע הפאזל חזרה אליך תוך 48 שעות, במחירים סבירים. ראיתי פאזלים גדולים שמיסגר עבור אנשים אחרים. עשה עבורי עבודה נפלאה. בהחלט אמין. הוא דואג להעביר אותו ממשטח העבודה שלך לרכב שלו . לפרטים נוספים תיצרי קשר דרך הפורום. בהצלחה.
נשמח לראות תמונה. שבת שלום וחג פסח שמח וכשר|

shier123

New member
שלום jocie1

בוקר טוב גם לך.... מדובר על פאזל ספגטי של 1500 חלקים בגודל 58X82 הרכבתי אותו על קרטון ביצוע גדול. תמונה עדיין אין לי אבל אני אצלם בקרוב... תודה שוב וחג שמח, שיר

fireman

New member
לפני כמה שבועות כתבתי כאן הסבר

איך לשנע את הפאזל אל המסגר כולל תמונות והסברים מפורטים. כדאי לחפש את זה (הדגמתי עם פאזל 2000 חלקים)

jocie1

New member
כדאי לחפש בדפים קודמים

אפשרות אחרת, מעל שורת הכותרת ישנם מאמרים בין חצים
תנסי גם שם לבדוק. בהצלחה..

jocie1

New member
בוקר טוב טוב SHIER3

פאזל יפה מאוד. ראיתי תמונה של ספאגטי 1500 חלקים. מאיפה את בארץ? חג שמח גם לך.

shier123

New member
שלום jocie1

אני מאזור המרכז. לצערי, אחרי שסיימתי את הפאזל ניסיתי להפוך אותו ביחד עם אחי הגדול. הפאזל היה בין שני קרטוני ביצוע גדולים ורצינו להפוך אותו, למרוח דבק על התחתית ולהדביק על קרטון ביצוע. בזמן שניסינו להפוך אותו הוא החליק מבין שני הקרטונים ונהרס!! זה היה די מבאס...עכשיו אני בונה אותו מחדש.... אז לצערי המידע בקשר למסגור של הפאזל לא רלוונטי בינתיים. תודה רבה בכל מקרה וחג שמח
דרך אגב, יש לכם אחלה פורום!

jocie1

New member
בוקר טוב וחג שמח

ליבי איתך...
...קרה לי עם הפאזל הגדול האחרון שהרכבתי (לקח לי חצי שנה לסיים את ההרכבה) מאמר בנושא על ידי חברים בפורום, מצטערת, לא זוכרת שמות. הפיכת פאזל גדול עם קרטוני הביצוע ולסגור את פאזל בין שני קרטוני ביצוע זהים בגודלם להדק עם אטבי כביסה רבים מסביב. אז ספירה על שלוש, היפוך מהיר, והפאזל ישאר שלם. בדוק! . תודה לכותב/ת המאמר. בהצלחה...

jocie1

New member
המשך -

תודה ל- fireman על ההסבר המפורט ביותר, וחג שמח. לחצי על: "קבצים" בשורת התת נושאים של הפורום. הקשי על עמוד קודם בערך פעמיים. תגיעי להודעות של fireman . בהצלחה.

למעלה