שלום!!

mgirl

New member
שלום!!

אני הראשונה בפורום!!!! (ואני הולכת להיות כאן והרבה!) אז יאללה, ביי! רגע, רגע, שכחתי! אני מיכל, אני בת 13 וחצי, ואני משוגעת על אי.אר, משמרת שלישית, חברים, בנות גילמור, נני, ובקיצור- כל דבר בערוץ שלוש חוץ מהטלנובלות (איכסה!) והאופרות סבון (פיכסה!) אז יאללה, ביי! (מספר 2) -מיכ
י-

Girly Girl

New member
חח מיכל.. P:

כנראה שאני גם צריכה לספר על עצמי.. טוף! אני פריקית אי.אר, חברים, בנות גילמור, משמרת שלישית, שאסטה מקנאסטי, ריקי לייק-ובואו נעצור כאן יש עוד מלא.. אני בת 14 עוד קצת (25.7 התאריך של ג´ואי מחברים!) ו.. הממ.. יש לי כלב שקוראים לו ג´ואי.. נחשו למה.. :) עוד 30 יום יש למלוצ´י יומולדת! מזל טוף

Nicole inlove

New member
שייייייייייייייצ?!

את פריקית?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחללללללללללללחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =\\\
מיצי איי לאב יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Girly Girl

New member
שני יא עקומה

פריקית. זה. בסלנג. יעני. אוהבת בטירוף. גוט איט?

למיכל

מה יש לך נגד טלנובלנות?!?!!?!??!? תסתכלי פעם עליהם ותראי איזו יפות ביי ממני רוית כפרה עלייי חיחיחיח סתם

mgirl

New member
טלנובלות?? איככככס!

זה דבר זוועה, במיוחד קטנטנות. חברה שלי התחילה לשיר לידי שיר של קטנטנות, וכמה שביקשתי היא עשתה דווקא והמשיכה - אז לא דיברתי איתה שבוע! (רק כדי להמחיש) אני מתעבת קטנטנות, וכל טלנובלה או אופרת סבון אחרת! וספרדית זו שפה מגעילה! -מיכ
י-

למעלה