שלום :)

Lili Liat

New member
שלום :)

מישהו יכול לכתוב בבקשה את סדר ספרי הארי פוטר מהראשון לאחרון באנגלית ובעברית?

Gummy Bears

New member
בוודאי.^^

1. הארי פוטר ואבן החכמים - Harry Potter and the Philosopher's Stone. 2. הארי פוטר וחדר הסודות - Harry Potter and the Chamber of Secrets. 3. הארי פוטר והאסיר מאזקבאן - Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. 4. הארי פוטר וגביע האש - Harry Potter and the Goblet of Fire. 5. הארי פוטר ומסדר עוף החול - Harry Potter and the Order of the Phoenix . 6. הארי פוטר והנסיך חצוי הדם - Harry Potter and the Half-Blood Prince. 7. הארי פוטר והתרגום-הזמני-ממש-גרוע-אז-תסתפק-בשם-האנגלי - Harry Potter and the Deathly Hallows. השביעי, כמובן, עוד לא ראה אור. הוא יצא ב- 21.7.07 באנגלית. חג שמח!D:

BloodSugarCrazy

New member
בנוגע לתאריך ההוצאה של הספר...

הבוס שלי בחנות הספרים אמר ששולחים לכל המתרגמים עותקים מהספר והוא יוצא בכל השפות ב-=21.7, אבל לדעתי (ולא אמרתי לו את זה כי הוא יפטר אותי ) זה ממש לא נכון כי מספיק שמתרגם אחד ידליף את זה או שאיכשהו מישהו יראה ויספר לכולם, ויהיה בלגן. קיצר, מי צודק? מישהו פה יודע?....

ToryMaster

New member
זה נכון

ואף מתרגם לא יסתכן בתביעת בסדר גודל האימתני שמחכה לו אם הוא ידליף את המידע ויפר את החוזה.

ToryMaster

New member
לא בטוחה

בעברית נגיד בטוח לא, אבל היו שמועות שבארצות אחרות כן.

תשובה:../images/Emo126.gif

ב-21.7 הוא יוצא רק באנגלית (גם בריטית גם אמריקאית) אבל בעברית וכל התירגומים האחרים זה ייצא יותר מאוחר. כשיוצא הספר השביעי באנגלית (ב-21.7) אז גם המתרגמים קוראים אותו, ומנסים לתרגם מאוד מהר.

The T Shirt

New member
סתם שמועות

גם לפני הספר השישי היו המון שמועות לגבי זה שהוא יוצא בכל השפות במקביל, אני זוכר את כל ההתלהבות של כולם. ובסוף מה קרה? הוא יצא רק באנגלית בריטית ואנגלית אמריקאית וכל התרגומים יצאו יותר מאוחר. כמובן שהיו תרגומים שיצאו מהר מאוד, תוך חודשיים בקושי, והיו תרגומים (כמו עברית *אחם*) שיצאו כעבור חצי שנה. אבל בתכ'לס, אף תרגום לא יצא יחד עם המהדורות האנגליות.

למעלה