שלום!

a time to die

New member
שלום!

אני איתי ומקווה להתקבל הנה אני חדש ותציגו את עצמכם כי אני לא מכיר אתכם

PorTnoY

New member
ברוכים הבאים !!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

אני אודי אבל אתה יכול לקרוא לי אפריים קישון (אלעד תגיב אח"כ) ספר משהו על עצמך: מאיפה אתה כמה זמן אתה לומד איזה מערכת יש לך ודברים כאלה...

tkz

New member
די עם אפרים :) עזבו אותו בצד

אני טל אשכנזי מירושלים בן 17.5 יש לי רישיון, וקצת ניסיון..
בכל אופן אני מתופף חצי שנה

Lenard

New member
אהלן..

אני לנארד... אני מתופף על יאמהה... מתונפת משהו... אבל חפיף... אני מתופף מגיל 10 (יענו 5 שנים...) אני ירושלמי כמו טל... אבל בניגוד לטל יש לי הרבה ניסיון...(בלי להתנשא)

tkz

New member
אז מה! לי יש רישיון! מאוהוהוה

חחח מקווה שיש לך ניסיון ... =) איפה אתה גר בירושלים ?! אני ארמון הנציב!

elad2002

New member
הי ! ! ברוכה הבאה!!

אני אלעד אתה יכול לקרוא לי "המפקד" או "המלך" או "בעל הכלי הגדול" "רב שגל" וכו.....

שם עט

New member
שלום שלום!../images/Emo24.gif

התקבלת! אני שם עט מחור מסוים בצפון, דתי, מתופף שנה שישית (מגיל 10). ברוך הבא לפורומנו הקט!!! ושוב
!

דסדס

New member
ברוך הבא!!!!

היי אני הדס מגבעת שמואל בת 16.5... אני בין הממורמרים שעדיין אין להם מערכת תופים... ואני לומדת קצת יותר משנה ברוך הבא לפרומינו הקט... ספר לנו על עצמך קצת...

danezeq

Member
עדיין לא?

וואי! איזה כושר השרדות! אני מזמן הייתי דופק את הראש בקיר! תעשי מרי בבית!

tkz

New member
../images/Emo161.gif צדקה תציל ממוות!!!

חברה אני בעד לעשות אתר תרומות למתופפים ללא מערכת

דסדס

New member
הלוואי שזו היתה בעיה כספית....!

אני היתי מוכנה כבר לעבוד ולהרוויח כסף בשביל מערכת (ואני בנאדם ממש עצלן!) הבעיה היא ההורים שלי שלא מרשים לי להכניס מערכת הביתה... לא משנה כמה נדנדתי (ויש לי שנים של נסיון בתחום הנידנוד!) לא משנה מה! הם פשוט לא מרשים לי להכניס מערכת הביתה! אחרת כבר מזמן היתה לי מערכת... בנתיים אני מאבדת את שפיות דעתי כי אני פשוט מכורה לתופים!!!

tkz

New member
מכיר מכיר את זה...

אין לך מחסן? חבר שיש לו דירה לבד? ... ככה בהתחלה אני שמתי את התופים אצל חבר שלי. אבל ת´אמת- זה לא זה. ממש לא... זה לא מסתדר בכל אופן תבכי להם קצת ותגידי להם שמאד משמעמם לך ואין לך מה לעשות וקשה לך
את יודעת... זה עובד בסוף.. למה הם לא רוצים? בגלל שכנים? .... אם זה בגלל שכנים - אז אני מלך ב"איך להעיף שכנים"
תגיבי

TimBuck2

New member
הצעה:

תגידי שאם לא ירשו לך את תצאי למקומות מסוכנים עם מחבלים ואנסים וסתם אנשים לא נחמדים... ואז תגידי שבבית את תלמדי מוזיקה ותהיי בטוחה והם יוכלו לנשום לרווחה! סתם הצעה. אם כבר- הי אני טל אין לי מערכת, אין לי כישורים, אבל אני שמחה ומאושרת וירושלמית (פחות או יותר) כתמיד.

tkz

New member
אני זכר! יא אביל משריש ../images/Emo13.gif

ולמה אתה כותב שאין לי כישורים? ... אתה יעני יורד עלי?

tkz

New member
אוקיי אוקיי הבנתי!

אז מסתבר שאני לא הירושלמי היחיד פה, ועוד השם טל! פששש.. וואלה. מאיפה את בירושלים ?! אני מארמון הנציב!

דסדס

New member
כלום לא עוזר...

בדרך כלל זה לא ככה אבל כשההורים שלי נתקעים על משהו כלום לא עוזר... אני מתאמנת אצל שכנים שלי אבל אני לא מתה על המערכת שלהם... ואני הייתי רוצה להתאמן יותר!!! ואני נוסעת לאן שאני רוצה בלי קשר למה שההורים שלי אומרים (והם יודעים את זה)... כך שאן בזה שום איום... והם יודעים שלמקומות יותר מדי מסוכנים אני לא אלך... הבעיה העיקרית שהם לא רוצים להתעסק עם השכנים שלנו (אבא שלי בועד בית) וגם כשהבטחתי שאני אדבר עם השכנים ואשכנע אותם שזה לא יפריע הם לא הסכימו!!!! אני בקרוב אכנס לדיכאון!

danezeq

Member
השכנים שלכם כבר סובלים מערכת אחת

הם אפילו לא ישימו לב -אם תיהיה עוד מערכת אחת בביניין
(אלא אם כן ואתם ממש צמודים אליהם)

דסדס

New member
הם ישימו ../images/Emo23.gif...

לא מזמן השכנים שלי עברו מעבר לכביש אז הם עכשיו לא בבנין שלי. אבל כשהם היו הם גרו בקומה 6 אני גרה בקומה 1 אז יש אנשים אחרים מסביבנו... חוץ מזה אני חושבת שלא רק לשכנים שלי זה יפריע... אחי הגדול הוא חולה שקט... ואחותי הקטנה קרציה שתעשה הכול כדי שאני אסבול אז היא תגיד שהמערכת מפירעה לה...
כנראה שניגזר עלי שלא תיהיה לי מערכת... (עד אחרי הצבא!!!)

למעלה