שלום!

PillzE

New member
שלום!

אירנה, זוכרים? בטח לא. לא חשוב... רציתי לדעת מה קורה עם כל הקטע של מיוז שאולי באים לארץ... כמה אחוזים שהם יבואו? מתי? איפה? כמה? למרות שנטשתי את הפורום, כמובן שלא הפסקתי לשמוע מיוז. אל דאגה. הלהקה הזו תישאר בליבי לנצח נצחים.

CitizenErased

New member
אז למה לנטוש? חח ברוכה חזרה?

אז אני לא חושבת שאני מכירה אותך.. אני לירון, בת 20
וואי, מה קרה פתאום שמלא באים לכאן לשאול אם מיוז באים לארץ? חח אז ככה.. בעיקרון הדבר היחיד שקורה ברגע זה, אני בקשר עם המנהל שלהם - טום קירק והולכת לראות אותם בארה"ב בעוד כחודש. פגשתי את דומיניק וכריס בדצמבר והם אמרו שהם רוצים לבוא אבל זה כמובן לא מספיק. חלק קטן מהפורום הצטלם לוידאו שאני הולכת לתת למיוז במיוחד מהארץ ומן הסתם כל הוידאו זה "בבקשה תבואו לישראל" אז זה משהו חח

C A R I S M A

New member
תגידי לירון, אנחנו נראה את הסרטון?

למרות שלא שלחתי לך ווידיאו >< ניסיתי, אבל זה יצא ממש מכוער.

PillzE

New member
אולגה, בסולם של 1-10

כמה את שמחה לראות אותי חוזרת לפורום? [13! ידעתי!] אולגה, בואי נכין וידאו. בואי נכין אותו ביום שישי אחרי ההופעה שלי [שאת כמובן באה אליה, נכון?]

PillzE

New member
דרך אגב

נכנסתי לגלריה, ונראה לי שמזמן היה צריך למחוק את התמונה שלי עם הכינוי Franz Ferdinand. זו תמונה מגיל 15! עברו כבר שנתיים ומשהו...

PillzE

New member
כן, התגעגעת? ^^

הייתי אמורה לבוא עם אולגה למפגש הפורום האחרון שהתקיים, אבל בסוף לא היה לי זמן, וחבל שכך... אממ... ממתי יש מנהלת נוספת לפורום? ואיפה כל האנשים?! אני מרגישה כאילו חזרתי למקום זר. הכל השתנה.

NiKi†a

New member
מאוד =]

יש מנהלת חדשה כבר חודשיים, כי הייתי אמורה להתגייס בתחילת פברואר, בסוף דחו לי לאפריל.. בכל מקרה, משלומך?

PillzE

New member
די טוב, בהתחשב בנסיבות שלא אפרט.

העלתי נוסטלגיה של הפורום ונכנסתי למאמרים, וראיתי את שני סיכומ השירים שכתבתי... לא יאמן שכתבתי את זה! אני בכלל לא זוכרת את עצמי יושבת ומנתחת שיר של מיוז. אני המומה מכמות החרטא שיצאה לי מהמקלדת... המשתכתי לשמוע מיוז כל הזמן הזה שלא הייתי בפורום. קניתי את האלבומים והכל... לפני כחצי שנה השלמתי את האוסף וכעת יש לי את כל האלבומים המקוריים של מיוז [ואני גאה בעצמי ^^]

PillzE

New member
בטח שזוכרת!

את הזו שציירה אז את הציורים המגניבים של מיוז ומישהי שלחה אותם עד אליהם שהם יחתמו עליהם! כן, את זה אני זוכרת במיוחד.

למעלה