שלום=]

שלום=]

אמממ.... טוב. אני קרן. 15. עוד מעט אבל 16 =P זה בסדר, אני חברותית..... אין לי שום בעיות חברותיות, פעם היו לי(אי-הישתלבות בחברה, לא התאימה לי) ברוך ה' ניגמר. בא לי להיות כאן=] ואם אני אוכל אז גם לעזור... בכייייייף. -קרנית-

ברוכה הבאה:)

גם אני קרן ואני בת כמעט 17..
השתלבות נעימה!

sh53

New member
ועכשיו

כמו שרמזתי ממש בעדינות אבל ממש ממש בעדינות השם קרן מחייב (והבאתי לך הוכחות ברורות) אז את צריכה להיות לא פחות טובה מהמנהלת ולהיות בדיוק כמוה משקיענית וחולה על הפורום

וואי איך נבהלתי..

ניסיתי להזכר מתי לאחרונה שמתי תמונה... ואז נכנסתי וראיתי שזה בכלל הלוגו...
אגב, שכחת לציין שאני עם הוורוד...

sh53

New member
את הורסת את המשך השיחה בינינו ../images/Emo6.gif

קרן השניה שלא בכחול, שאלי מי מבין השתיים היא קרן

תודה רבה לשתיכן!

והשם בטח מחייב. בהכל! לא רק בפורום. אבל אני חושבת שדווקא כן ילך לי כאן. ול"SH" (שחייבת לי הסבר על השם) יש לי שאלה אלייך... מי מבין השניים היא קרן!? =]

sh53

New member
זאת עם הורוד כמובן

אני ממש חכמה, יודעת הכל, לכל דבר יש לי תשובות. כשאמא שואלת אותי - מי |גאון| של אמא, אני מסתכלת לצדדים ואם אין אף אחד בסביבה אני אומרת בשקט בשקט ובלי שאף אחד ישמע אלי התכוונת? כי אם כן אז כן. שיחה משו יש לנו נכון? לא לקחתי את הכדורים היום (נגמר המלאי) אז תצטרכי לסלוח לי, אל תבהלי כי ברוב הזמן אני בסדר (חוץ מהזמנים שאני לא על כדורים ואז זו ממש בעיה).

איי איי..

צריך לספק לך באופן דחוףף!! שניה אני *רצה* לבית מרקחת... *חוזרת מתנשפת* אוי לא הוא סגור... נו מה השעה 11:03 בלילה?! למה אני מתפלאה?

למעלה