שלום :)

Fire Puppet

New member
שלום :)

אני יודעת, נדוש בטירוף אבל... דרוש מתופף ללהקת רוק מאזור ראשון-נס ציונה-באר יעקב- רחובות וכל הישובים הקטנים שתקועים שם. רצוי מגיל 15-19, אבל גם אם לא לא נורא, אנחנו לא בררנים. המ.. ההרכב כולל זמרת, גיטריסט ובסיסט ואנחנו מנגנים בעיקר רוק- רוק כבד, וגם מה שבא ליד. (במיוחד קאברים של רד הוט צ'ילי פפרז, אבל זאת כבר אשמת הגיטריסט >.>) אז.. אם מישהו מעוניין המספר הוא 0525951037- דורין, או סתם לשלוח מסר...

WinterDay

New member
פשש, כל הכבוד

ההודעת "דרוש מתופף" היחידה נראה לי שגם פירטה סגנון, איזור מגורים, גילאים, פירוט על הלקה, ודרך ליצור קשר! בד"כ זה רק אחד מהנ"ל ואז אנשים חוזרים ותוההים למה אף אחד לא יצר קשר איתם... כבר התחלה טובה.

Fire Puppet

New member
מסתבר

שהודעה מנוסחת היטב זה לא מספיק X: עדיין אף אחד לא יוצר קשר..

Fire Puppet

New member
16 וחצי

הבסיסט בן 18 והגיטריסט בן 17 זה קשור לנושא או סתם ככה? X:

WinterDay

New member
אני מציע שתרכשי תחתוני צניעות

כלומר תחתוני ברזל עם מנעול. ברגע שהגעת לכאן את טרף חי, חי!!

Fire Puppet

New member
מה קרה לסטיגמת כוכב-רוק-זיין-על?

מתופפים אמורים להצליח עם בנות! מה קרה לעולם הזה? ואני לא הולכת לקנות תחתוני צניעות, זה קר! ><

מי אמר שאין יותר את הסטיגמה הזאת?!

מתופפים תמיד מצליחים עם בנות! חחח בנות אוהבות גברים שמרביצים בתופים מזיעים כמו סוסים בצבע אדום עם וורידים בולטים בפרצוף ושלא יכולים לזוז מטר אחרי הופעה (מה לעזאזל מושך בזה?!? חחחח)

WinterZ

New member
לא יודע מה איתך..

אבל אני אחרי הופעה שר קופץ ורוקד כמו חתול.

תלוי כמה זמן

לי הייתה הופעה חודש שעבר שהייתי על המערכת (באלאנס ארגונים ונגינה עצמה) בערך בלי הגזמה שבע שעות שמונה ככה והיו שתי הופעות בערב ואני פשוט הייתי מתתתת לא יכלתי לזוז והייתי צריך ללכת עם תחבושת אלסטית על הידיים ולשים בן גיי כי אימצתי את הידיים יותר מדי במשך השבוע של ההופעה (ככה גם אמר הרופא אנערף) בקיצור זה תלוי איזה הופעות, אם זה משהו קטן יחסית אז כן גם אני אבל אם זה כמו מה שהיה לי חודש שעבר כולם אחרי זה היו מתים במקום חחח

GhostDrummer

New member
לא יודע מה איתך...

אבל אני גם אחרי סבב הופעות לא מזיז לי. אתה בטח מרביץ לתופים שלך. אתה מוציא אנרגיה מיותרת. כמו שויקטור ווטן אומר, ברגע שאתה מרגיש שאתה מתאמץ, אז זה אומר שאתה עושה משהו לא נכון (לא מדובר על מאמץ של אימונים). אני הכי קליל שיש על מערכת ועדיין נותן בראש.

לא

שווקא טכניקה אני סבבה, אבל אחרי כל הסחיבה של הסט וכל השואו וכל היום זה מתיש אותך.

למעלה