שלום

gal love sims

New member
שלום

שלום,אני ענבל. יש לי חברה שאמא שלה נפטרה לפני ארבע שנים(היא הייתה בת 10). חברה שלי עלתה באותם הימים לישראל מארצות הברית ואמא שלה קבורה כאן.(משפחה ישראלית) חברה שלי אומרת שכל יום היא רואה בביתה לפחות פעם אחת פרפר. ביום הולדתה ה11 כשהיא התעוררה היה איתה במיטה פרפר גדול ומפואר וביום הולדתה ה12 זמן קצר לאחר שהתעוררה היא רארתה שוב את אותו פרפר. אתם חושבים שאימה מתגלמת בדמות הפרפר? ועם לא,יש לזה קשר? תודה מראש,ענבל.

gal love sims

New member
ועוד שאלה..

חברה שלי המון פעמים היתה קרובה למוות(כמעט נדרסה וכו'...) פעם אחת עבר אופנוע ממש קרוב אליה ופשוט משכתי אותה שניה לפני שדרס אותה,היא הרגישה את המראה שלו חולחפת ונוגעת בבגדים שלה. אתם חושבים שזה אינסטיקט שהיה שלי או שאיך שהוא אמא שלה שמגנה אליה העבירה לי מסר? ואתם גם חושבים שאמא שלה הצילה אותה מהמקרים האחרים?(הם קרו לאחר המוות). נ.ב.:פעם קרה לה שאופנוע כמעט פגע בה כמו במקרה שסיפרת רק שהיא היתה לבד והיא באה לבעוט באבן והיא זזה הצידה ושוב קרה לה שהמראה פגעה בה רק בצד השני של הגוף,אתם חושבים שיש לזה מסר או קשר?

smallnig

New member
אינטואיציה..

את חשת תחושה של סכנה מתקרבת ואוטומטית משכת את חברה שלך מהכביש או מאיפה שזה לא היה [כל ההחלטה הזאת פחות ממאיית השניה]. המקרה השני סתם נראה כמו צירוף מקרים.

באמונה היהודית פרפר מסמל נשמה של מת

זאת אומרת, יש אמונה שלא הורגים פרפר כי הוא נשמה של מת או התגלמות של מסר מהעולם הבא, ונראה שאימה של חברתך פשוט מזכירה שהיא שם

למעלה