שלום!!!

Shame in you

New member
שלום!!!

מישהו מכיר את השיר שלהם על ליין סטיילי, נמצא ברצועה אחרונה בlost dogs כשיר בונוס, ויכול להביא לי את המילים?

Jagged chaos

New member
שיר קוראים 4/20/2002

ליין סטיילי כנראה מת ב-5.4.2002, רק שבועיים אחרי, אנשים קרובים אליו גילו את זה (הבחור התבודד והתנתק מכל העולם). אדי וידר שמע על הידיעה הזאת 15 ימים אחרי, ב-20.4 וכתב את השיר הזה באותו היום. so all you fools who sing just like him feel free to do so now cuz he's dead using, using, using the using takes toll isolation just so happy to be one sad to, sad to think sad to think of him more lonesome friend, we all knew always hoped you'd pull through no blame, no blame no blame, it could be you using, you can't grow old using so sing just like him, fuckers it won't offend him just me because he's dead

הוד11

New member
שמע לא הרמה הרגילה שלו

אבל זה שיר אישי מאוד שלו אז קשה לי לתת ביקורות על שיר כזה. כי באמת אתה יודע שבנאדם כתב את זה מהלב. למשל הבן ביסייד יו, שנכתב על אותו אדם, אולי אין לו את הליריקה הכי גאונית בעולם אבל הוא חזק ומרגש כל פעם ששומעים אותו כי הוא באמת שיר מאוד אישי

Jagged chaos

New member
הבן ביסייד יו...

לדעתי הכתיבה שלו ממש מבריקה.... קבל איזה מגניב איך הוא משלב כעס, רחמים, לעג ,סימפתיה והערצה יחד במשך כל השיר- "(אתה) כמו צמרמורת החורף הכי מקפיאה, גן עדן לידך, הגהנום בפנים... אז יש לך בעיות בחיים....הם נדפקו, אני לא עיוור, אני פשוט רואה משהו מטורף תשוש מתפוגג...." ואחד הקטעים- "שאני עצוב ומדוכא, עדיין מעדיף להיות אני ולא אתה..."

הוד11

New member
אהלן אמיל

האמתי שכבר ראיתי שירים כתובים הרבה יותר יפה של אליס, אבל הנוך האישי בשיר הזה הופך אותו למיוחד

nothingman1

New member
../images/Emo45.gif רק לא אהבתי את המשפט:

so there's problems in your life, that's fucked up ה- that's fucked up נשמע לי כמו אינטרפרטציה גרועה לחלק הראשון של המשפט, וזה מעפן... בכלל, בשירים שג'רי כותב על ליין יש ליריקה מעולה- brother, grind

brass monkey

New member
אחי! אתה לא שם לב שזה לקוח מהשיר

heaven beside you ?? הוא מצטט כאילו את ליין!

nothingman1

New member
לא הבנתי את מה שאתה אומר

אני אני ציטטתי מתוך הבן ביסייד יו, אז ברור ששמתי לב שזה ציטוט משם...

nothingman1

New member
האמת שאני אפילו לא זוכר איך השיר

הזה נשמע...חח לא קרה יותר מדי פעמים ששכחתי לכבות את הדיסקמן אחרי שנגמר השיר האחרון

כן גם אני לא ממש

היא נראית מוזרה, ומי אלה הפאקרס האלה ששרים כמוהו ומנסים לחקות אותו? אף פעם לא שמעתי מישהו עם קול שדומה לשל ליין או שמנסה לחקות אותו.. אבל השיר הזה יכול להיות נכון לגבי אדי בגלל הטענות על סקוט מסטון טמפל פיילוטס על שהוא מנסה לשיר כמוהו(לדעתי הוא גם קצת דומה לו..)

למעלה