שלום...

• פותח הנושא GoOmY
  • פורסם בתאריך

GoOmY

New member
שלום...

אני יודעת שבטח אני יכולה למצוא תשובה איפשהו בקישורים/טאגליינס או משהו כזה אבל אני לא מוצאת. אני כרגע חיילת, משתחררת בסוף יולי, וקיבלתי ואוצ'ר לפסיכומטרי. אני רק יודעת שאני יכולה לעשות את הקורס עד חצי שנה מהשחרור. מה זה אומר? אני מקבלת קורס בחינם? בהנחה? וגם, המש"קית שלי שאלה אותי כבר עכשיו באיזה מועד בחינה אני רוצה לגשת, באיזה עיר וכל מיני כאלה. ואם אני רוצה להתחרט ולעשות את המבחן במועד אחר ממה שאמרתי לה (דצמבר), זה בלתי אפשרי? והקורס עצמו, זה קורס לחיילים או משהו כזה או שקורס רגיל? בכל אופן, אם מישהו יודע משהו על כל הפרוצדורה הזאת, אני מאד מאד אשמח שתסבירו לי. המון המון תודה מראש.

באיזה צבע הואוצ'ר שלך?

את ג'ובניקית או לוחמת? אם הואוצ'ר צהוב ו/או את ג'ובניקית, הואצ'ר מקנה לך קורס במחיר מוזל יותר (במחיר של 3000-4000 ש"ח). על האוצ'ר עצמו אמורים להיות כתובים לך כבר הפרטים- מועד הקורס, מיקום מכון וכו' את יכולה לבחור בין אנקורי, לחמן, אוקיי (שזה בשפה הרוסית) ונדמה לי גם תיכון ת"א (לא סגורה על זה) המועדים הקרובים של הבחינה הם תחילת יולי ואח"כ באוקטובר. השיעורים הם בכיתות מעורבות, אבל רוב האנשים הם בזמן/אחרי צבא..

GoOmY

New member
מה, זה עדיין כ"כ יקר?

הייתי בטוחה שזאת איזשהי הנחה משמעותית הרבה יותר...
בכל אופן, תודה על התגובה.

QAF Fan Block

New member
3000-4000?!?? מה זאת ההנפצה הזאת??

אם היא לוחמת הקורס בחינם אם היא ג'ובניקית הקורס 1500 בגלל שיש לה עד חצי שנה אחרי השחרור אז היא בטח תומכ"ל או לוחמת

סליחה שטעיתי והטעתי..

אבל אני סמוכה ובטוחה, שגם לג'ובניקים הואצ'ר בתוקף חצי שנה אחרי שחרור (ראיתי במו עיני)

QAF Fan Block

New member
לג'ובניקים לא, תומכ"ל ולוחמים כן

וסליחה אם ההודעה שלי נראיתה כמו התנפלות

חמודה, אני קיבלתי ואוצ'ר

(עזבי שבסוף אישרו לי אותו מאוחר מדי וכבר הייתי חייבת להרשם וקיצר לא משנה) ואני מחזיקה אותו מולי, והתוקף שכתוב לי עליו הוא עד אוגוסט, קרי *חצי שנה אחרי השחרור*. זה גם מה שתמיד אמרה לי הקצינת שלישות ושכל גורם שקשור בזה אמר לי.. את הואוצ'ר חייבים לקבל בזמן השירות, אבל הוא תקף גם חצי שנה אחרי.

shiri_b

New member
ממה שאני זוכרת

עסקנו בכל הנושאים של הוואצ'רים, הוא תקף למועד אחד אחרי השחרור, יכול להיות שזה השתנה כבר

למעלה