שלום

Awsome Dude

New member
שלום

התחלתי רק ללמוד תופים, ואני מקווה שזו לא שאלה שאתם לא אוהבים אבל... על בנות זה עושה רושם?:) אני מנגן גם כי אני אוהב את המוזיקה והקצב אב אם בנות יאהבו את זה זה יהיה אפילו יותר טוב:) אז מתופפים עושים את זה לבנות?:p תודה:)

גרברון

New member
אם תרביץ הופעה

הם גם יבואו אליך

מה?

אמרו לי שהמתופף משיג את הבחורות והגיטריסטים את הבחורים........ האם הבחירה שלי נשענה על הנחה מוטעית מיסודה? ובמה זוכה הבאסיסט?

ringo rulz

New member
הבאסיסט לא זוכה בכלום חוץ מ

להעביר את התופים מהבמה לוואן...

Reign Of Chaos

New member
אה

אצל בנות מקובל לחשוב שהמתופף הוא מן בוק מגושם שכזה.. כי הוא לא שר ולא יודע לנגן את ההתחלה של "מכה אפורה". אבל מתופפים מנוסים (שים לב, לא אמרתי טובים) יודעים מה בדיוק עושה את זה לבנות, ובנות יכולות לרקד ולהקפיץ את ציציהן גם לצלילי איזה מקצב גרובי ביותר. בכל מקרה, תפתח יכולות קשרי אנוש טובים ויכולת אילתור טובה, ותתחיל להתחיל עם בנות כי בקצב הזה, גם אם אתה שומר על קצב, תמצא אולי איזה פריקית משמינה שתדע קצת לנגן (עוד שנתיים), וגם זה יכול להעניק לך אולי אירוע חד לילי, כי אחרי שתתחילו קצת לדבר ופחות לתקשר כמו אינדיאנים (מכות על כלים) אז בטח תגלה שהיא לא בשבילך או להיפך. בהצלחה!

Symbolic

New member
פחחח פריקית משמינה

איזו הגדרה, חבל על הזמן. כ"כ נכון

מתאים לה להגיד את זה

היא היתה עם מתי כספי שהיה המתופף שלה באותה התקופה. מתי כספי היה מפרק אותה.. חח

frankZappa1

New member
איך אומר אוזי אוסבורן

"מתופפים הם האנשים כי מוזרים שפגשתי בעולם" תבין מזה מה שאתה רוצה

אני מניח שכדאי לשאול בנות....

ובכל מקרה, אם אתה מתופף תכול עיניים, בהיר עיניים ורחב חזה עם קסם אישי ונימוסים מושלמים מן הסתם בחורות ימותו עליך. אם אתה נראה כמו שילוב בין מומינטרול לברבאבא, ויש לך כישורים חברתיים של קית' מון אז לא יעזור לך הרבה שאתה יודע לעשות דאבל באס במהירות 300. מה שאני רוצה להגיד הוא שלא התופים יהיו הסיבנה שבחורות יקפצו עליך או לא. ובכל זאת, מוזיקה זה דבר סקסי ולא משנה אם אתה מתופף סולן או בסיסט, זה נותן לך קצת נקודות זכות. וחוץ מזה מישהו שעובד למחייתו עם שני מקלות ארוכים וקשים חייב לקבל קצת קסם גברי...לא?

למעלה