שלום

ליטל27

New member
שלום

אני רוצה ללמוד שנה הבאה ומתלבטת אם לבחור במדעי המחשב. רקע על עצמי סיימתי תיכון במדעית הנדסית ושרתתי כטכנאית רשתות כלומר יש לי נגיעה כל שהיא לעניין. אבל אני לא יודעת אם להמשיך בזה בחיים. אשמח לשמוע עיצות או סיפורים כיצד החלטתם ללמוד את הנושא. תודה ויום טוב

מיקי256

New member
האמת..

אפשר להגיד שנולדתי לתוך זה, ככה שהסיפור האישי שלי לא ממש יעזור לך. מה שאני כן יכול להציע לך, זה לקחת ספר ללימוד C# או VB, ולהתחיל להיכנס בהדרגה לתחום, כך שתוכלי לדעת אם את באמת אוהבת את הנושא. אגב, אם כבר ציינת ששירתת כטכנאית רשתות, לא נעים להגיד אבל התואר במדעי המחשב כמעט ולא מתעסק ברשתות או דברים דומים (פרט לקורס גלמוד אחד בסוף התואר).

ליטל27

New member
תודה

האמת שגם בתיכון וגם אחרי הצבא למדתי טיפה תכנות ולפעמים היה נחמד להתעסק בזה ... אבל לא תמיד ולא הצלחתי להמשיך ללמוד בזה כשאני אומרת לימודאני מתכוונת בעיקר ללימוד עצמי

ELIELI22

New member
סיפור שלי ..

למדתי Pascal בתיכון , תמיד אהבתי את עולם המחשבים .. כתבתי כמה תוכניות קטנות ומצחיקות לעצמי .. שהשתחררתי לאחר שירות כקרבי , החלטתי ללמוד לא ידעתי מה ניסיתי להכנס לעולם המחשבים .. עשיתי 6 הסמכות MCP של microsoft ואז לקחתי קורס ב C , התקבלתי לעבודה בתור QA ואז הבנתי .. שאני די אוהב את התחום , לקחתי קורס פה וקורס שם בפתוחה עד שהחלטתי לעזוב את העבודה ולהתמקד בלימודים . (אני כבר אחרי סוף התואר בתקווה לסיים בעוד שנה ) . ביקצור אצלי זה היה תהליך ארוך אבל אני יודע שאני אוהב את זה . בהצלחה !

למעלה