שלום

pasiava

New member
שלום

אני אותו אחד שלפני כמה זמן שאל פה על הקראש שהתעקם. אז אחרי התייעצות עם המורה שלי וכמובן העזרה המעולה שלכם, החלטתי לקנות מצילות רציניות שישרתו אותי כמו שאני רוצה. אני לא מבין בתחום החנויות, ובלי להעליב, לא הבנתי הרבה ממה שיש במאמרים של הפורום על חנויות בישראל, אז אם זו לא בעיה אני אשאל פה כמה שאלות. קודם כל, ההתלבטות שלי היא בין שתי חנויות. כלי זמר ומרום. הבנתי שבפורום יש חנויות מומלצות ויש "פחות". אז רציתי לשאולל מהשתיים מה אתם ממליצים יותר. ומה זה בוזין? זו חנות לתופים? וגם, איזה מצילות יש בכל חנות? ומה יותר טוב לדעתכם? ודבר אחרון, האם נותנים לבדוק מצילות בחנות? קצת חפרתי, אבל אני זקוק לתשובות
תודה

brass monkey

New member
אחי, אני זה שענה לך ../images/Emo3.gif

א. אתה לא קונה לפי חנות - כמו שאמר מי שמעלי. אבל! יש עניין בחנות. במרום על מצילה רצינית נותנים ביטוח!(מתוך נסיון - החליפו לי כשנשברה - שזה שיא השרות), בגלל זה אני ממליץ לך ללכת למרום. ובמרום גם יתנו לך לשחק ולבדוק את המצילות יותר, אבל אם אתה הולך לכלי זמר, תאמר לו ישר שאתה רוצה לקנות מצילה יקרה, והוא יתן לך לחרוש על המצילות. רק תהיה נחמד ותבקש רשות
... ב. בכל חנות יש את המצילות שהם מיבאים, אני יודע ש מרום - סביאן כלי זמר - זילדג'אן בודגוב - מינל בוזין - מצילות שלו...(שהוא מייבא, או מכין). בד"כ בכל חנות שתכנס אליה יש מספיק מצילות בשביל שאחת תהיה טובה לך. אין חברה יותר טובה, ופחות טובה. לכל אחת יש סוג סאונד משלה. השאלה היא מה אתה מחפש(איזה צליל?) ג. אני יודע כמה זה מעצבן להיות תקוע בלי מצילה - אבל אל תקנה בפזיזות. זו יכולה להיות מצילה שתלווה אותך כל החיים! ד. בוזין הם חנות תופים לכל דבר. אבל הוא מכין שם גם תופים בעצמו ומצילות. רק לפני, דע לך, שכדי שתשאל אנשים על החנות כי יש טענות שהוא רמאי.

הוספה

מרום מביאים גם בוספורס שזה מצילות מעולות עבודת יד טורקיות ובמחיר זול מאוד! בודגוב מביאים מיינל ואיסטנבול אלכמי שזה גם מצילות מעולות וזולות וחלילית מביאים טורקיש כנל קיצר לך תעשה סיבוב חנויות ותבדוק!

גרברון

New member
בדיוק מה שהייתי צריך חח

אממ יש מרום ובודגוב בת"א נכון ? מישהו יודע בדיוק ? ואם זה ליד מקום גדול וידוע (סנטר וכו' ) שיגיד תודה רבה <:

טוב

מרום נמצאים במתחם הברוסה בגבול רמת גן ת"א ובודגוב נמצא קרוב לכלבו שלום כתובת בדיוק לא זוכר

BlaMaster

New member
בודגוב - אלנבי פינת גרוזנברג

תלך על אלנבי תמצא את גרוזנברג ותלך על הרחוב...החנות שם...

drums123

New member
כתובות:

בודגוב- גרוזנברג 5 ת"א מרום סניף ראשי- קניון D MALL ברמת גן ליד מתחם בורסת היהלומים כל"ז בדיזינגוף סנטר חלילית ביפו ליד השעון

תופיסט1

New member
חנויות מוסיקה

לא רק בוגדוב ומרום קיימים בתל אביב. יש גם את בוזין דראם ואת כלי זמר וחלילית.חנויות בהרבה יותר מקצועיות.

GhostDrummer

New member
אני מוחה על זה.

בודגוב ומרום לא פחות מקצועיות משאר החנויות שציינת.

בולשיט

מרום ובודגוב לא פחות מקצועיים משאר החנויות! הם וחלילית החנויות הכי טובות שיש בוזין וכלי זמר פשוט לא נחמדים אבל חנויות מקצועיות ! תבדוק לפני שאתה אומר

ringo rulz

New member
דווקא בוזין בסדר

לעומת זאת לא קיבלתי יחס בחלילית למרות כל השבחים על עזרא

יכול להיות אני לא אשלול

אבל בוא נגיד שזה ממש נדיר שזה קורה כי אחלה יחס מקבלים שם! יאמר לזכותו של בוזין גם שרק פעם אחת הוא אמר לי שלא מתאים לו שאני אשב ואנגן על המערכות שם ועדיין אני קונה ואקנה גם שם גם במרום וגם בבודגוב! חלילית רחוקים לי מדי. אבל כלי זמר בחיים לא אכנס למרות שהם ליד הבית שלי!

תופיסט1

New member
לעלות על מערכות תופים בחנויות

מניסיון מאוד קרוב ואישי אני יכול לומר לכולם שבבוזין דראם אין בעיה לעלות על סטים לנגן. יותר מכך אין מצב שלא ייתנו לך לנגן על סט תופים אם אתה מתעניין לקנות אותו. אם לא יתנו לך לנגן על סט זה רק משום שהוא מכור כבר. בבוזין אין בעיה לנגן בכלל. בוא נאמר שאם נכנסת וסתם בא לך לנגן בסבבה שלך בלי רצון אמיתי לקנות לא תהיה בעיה אלא אם כן בו זמנית מתעסקים עם לקוחות שבודקים במקביל ציוד אחר. כך שלבוא לג'אמים זה לא ממש לעניין ולא רק בבוזין אלא בכל חנות מוסיקה.. אבל אם אתה בא לצורך התרשמות לקראת קניה אין לא הייתה ולא תהיה בעיה עם לנגן לעולם!!!

Duppy Conqueror

New member
מיינל זה מותג

אחלה מצילות מאוד ויש להם מגוון כאילו, אתה יכול למצוא דברים זולים בפושטים יותר ככה אבל בכללי זה מצילות ברמה מאוד מאוד גבוה

pasiava

New member
תודה, לא עניתי קודם כי לא היה לי

אינטרנט כל השישישבת. תודה רבה על העזרה, באמת שנתת לי הרבה מידע, אבל הבעיה די "נפתרה". קניתי את המצילות הזולות בארט סטודיו, ואמא שלי רוצה קודם כל לנסוע לשם ולראות אם נוכל לקבל משם מצילות טובות יותר(שאני אבדוק את הצליל שלהם והמוכר יבטיח לי שהיא תחזיק יותר מהנוכחית) במחיר נמוך יותר עם קיזוז של הישנות. אם לא יהיה שם כלום טוב, נראה אם נוכל לקבל החזר ואז אני אעשה סיבוב בכמה חנויות לראות מה הכי טוב. תודה רבה

למעלה