שלום!

• פותח הנושא tahel
  • פורסם בתאריך

tahel

New member
שלום!

היי, אני חדשה. בערך... קוראים לי תהל. מאז אוגוסט אני מסתכלת ואפילו כתבתי כמה הודעות, אבל רק עכשיו החלטתי להשתתף באופן קצת יותר פעיל, עקב המאורע המשמח של- כן, כן- חלום צלול! מ-ד-ה-י-ם... עד שהצלחתי לקחו לי 8 חודשים, אבל זה היה שווה. לא השתמשתי בשום שיטה, זה קרה עקב 13 שעות שינה רצופות... הגיוני? מה שקרה לפני החלום עצמו היה לי ממש מוזר כי לא קראתי על זה בשום מקום. התעוררתי, ומשום מה התחלתי לדמיין שאני חולמת חלום צלול, ואז החלטתי "טוב, אז אני אלך לישון ופשוט אחלום אחד..." ואז חלמתי אחד... כל כך רציתי את זה, שפשוט זה קרה... היה לי חלום יחסית ארוך לפעם ראשונה, ואפילו הצלחתי לעשות מעבר בין חלומות ולהישאר צלולה, אבל לא עפתי... הפכתי חול למים. זאת גם הסיבה שהתעוררתי, כל החול שמסביבי הפך למים וכמעט טבעתי... אופס. בכל מקרה, היה שווה. תהל

דנה^^

New member
היי תהל

לדעתי החלום הצלול (מזל טוב!) לא היה בגלל כמות השעות שישנת... אלא בגלל שלפני זה דמיינת שאת חולמת חלום צלול ואוד רצית בזה- אפילו אמרת לעצמך שתחלמי אחד. נ.ב ברוכה הבאה!

Variety

New member
ברוכה הבאה

היי תהל, ברוכה הבאה לפורום! מזל טוב על החלום הצלול. גם לפי דעתי, בגלל שדמיינת שאת חולמת חלום צלול, זה מאוד מזכיר לי את שיטת מיילד, שהיא לדעתי שיטה מאוד יעילה ואני ממליץ לנסות אותה. קצת לקום בבוקר זה לא נורא, אני בזמן האחרון עושה את זה ונהנה פה ושם מחלומות צלולים, שתדירותם רק מואצת עם הזמן. ולפי התיאור שלך, השיטה הזאת לדעתי תהיה לך מצויינת. חלומות פז, Variety-

למעלה