זוכרים את ה די וי די קי סורה שנמכר
בחנויות לפני שנה, זה כלל שני דיסקים, אחד עם 24 שירים רק לשמוע והשני ה די וי די של ארז לאופר, וטענו שרימו אותנו, קצת הצטערנו שקנינו אותו. היום ניסיתי לראות את לס מואה טמה שוב, ומה גיליתי להפתעתי הגדולה, שאם אני לוחצת כמו שנדב כתב לי על הבונוס שנמצא גם בדיסק הזה, אני מקבלת את הראיון שדליה הביאה פה בעבר, עם ארז לאופר, אם אני לוחצת על עוד מקש, אני מקבלת את אותו סרט עם תירגום לעברית, בתפריט הראשי מצאתי בונוס של 5 שירים של מייק, כולל ערב טוב הישראלי. שנה שלמה אני רואה את הדיסק הזה, ועד היום לא תפסתי שיש לי בונוסים. לצערי הרב, כאשר רציתי לראות גם את הביוגרפיה שלו וגם את הגלרית תמונות וגם FUN CLUB שהיה רשום שם, שלא יודעת מה הוא כולל, לא קיבלתי אותם. מה שכן קיבלתי, זה את הכיתוב הזה בצרפתית, שאני אכתוב אותו פה, אני לא מבינה אותו, ושואלת את דוברי הצרפתית מבינכם, או מישהו שיודע את המילים הספורות שנכתבו, לתרגם לי, מה הכוונה והאם אני כן יכולה לראות את גלרית התמונות והביוגרפיה שלו. navigation utilisez les fleches de navigation >> et de votre telecommande pour passer d'un ecran a l'autre pour revenir au menu, utilisez la touche menu