שלום!

big boomb

New member
שלום!

אני מת"א ואני עובד במערכת התכנית ורציתי לבסר לכם משהו!..... אני מרגיש נורא בעקבות המקרה המזעזע .... ווה אתם מכירים אותו? אז שתדעו מערכת התכנית תכננו נגדו תרגילים וכל מישניי דברים בכדי שהוא ירצה לעזוב מישהו שהמערכת לא אהבה אותו בגלל שאין לו זמן לאימונים והוא מקדיש זמן אבל לא מספיק ולכן מערכת התכנית עשתה כל שביכולתה בכדי שהוא יודח או לא יודח לפחות שיהיה כמה שפחות אהוד על חבריו שאר הרקדנים... רציתי לגלות את זה מישום שדב זה חרה לי המקרה הזה וחשבתי שהציבור חייב לדעת.... אבל אל תדאגו........

אם הייתה עובד במערכת התוכנית..

היית יודע שוובה כותבים עם ב'!

big boomb

New member
ווה\וובה

את\ה יודע\ת שקורה לפעמים שמתחלקת אות כשכותבים מהר וחוץ מזה וובה זה שם לא עברי אז אפשר לכתוב זאת איך שרוצים העיקר שישמע נכון....

מה הכוונה חכו ותראו..אגב, לא נראה

לי שאתה עובד במערכת כי אחרת היו מוחקים ת`הודעה שלך מזמן..ואני מתה על וובו

big boomb

New member
אנשים....

אני ממש לא מחפש מריבות אני פשוט מוציא לאור את כל ה"חרא של התכנית" למה נראה לכם מיכל באחת התכניות כצביקה אמר שוובה עולה שלב אז היא הגיבה בפרצוף חמוץ והיה גם את עידו שלא היה מאושר ובכלל השופטים לא "מתים" עליו וחבל שכך! אז עכשיו מי שרוצה להאמין בכיף ומי שלא חבל..

אתה נשמע כמו ילד בן 7.

השופטים לא אהבו את וובה-ותאמת גם אני.רקדנים טובים ממנו עפו והוא נשאר.הם עיקמו את האף גם ששרית נשארה.זה אומא שההפקה התנקלה בה?!אתה מדבר שטויות.וכל המתמודדות שנאו אותו כי ככה זה שהוא הרסה לכל הבנות את הדואוטים.

Nusy L I

New member
באיזו שפה אתה מדבר?

לא הבנתי כלום O_O או שאתה דיסלקט (ואם אתה דיסלקט אני מצטערת) או שבאת לשגע אנשים.

big boomb

New member
תודה לאל....

תודה לאל אני לא דיסלקט ואם לא הבנת אני מצטער אני יחזור על זה בקצרה... המפיקים של תכנית נולד לרקוד 2 לא ממש מרוצים מוובה מישום והוא בנאדם עסוק ולא מתאים לאנטרסים שלהם לדוג' בעונה הקודמת שאור כחלון זכה המפיקים נורא הצטערו כי הם ציפו שמי שיזכה זה יהיה בן אדם אשר תהיה אפשרות לשלוח אותו לטלנובלות ותכניות כלשהן כמו נינט טייב שזכתה בתכנית כוכב נולד והפכה למפורסמט בעקבות התכנית והמפיקים "עשו עליה כסף" בעקבות זה ששלחות אותה לתכניות שונות והיא יצאה מאצלהם.. . ואור כחלון אומנם הוזמן למס' תכניות ארוח אבל זהו מי עדיין שומע עליו? הוא לומד באיזה שהיא אוניברסיטה שאני לא זוכר את שמה אז לכן המפיקים של נולד לרקוד 1 הצטערו שהוא זכה..... וכנ"ל לגביי וובה הוא ממש לא מתאים לאנטרסים של המפיקים ולכן הם מכינים לו תרגילים מלוכלכים בכדי שחבריו הרקדנית לא יחבבו אותו... אז שוב מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא חבל... ולאדם שהעיר מקודם "מה נעשה עם המידע הזה.." אז תקשיב אני רציתי בסך הכל להוציא לאור את המחדל שקורה בתכנית ולהעיר את עניי הציבור...

Nusy L I

New member
אוקיי

עכשיו הבנתי. אבל באמת בן אדם תלמד לכתוב. אחזור* מישום שהוא* מפורסמת* ששלחו* אתה מדלג על יותר מדי אותיות... ועכשיו לפואנטה ההפקה לא עשו שום תרגילים מלוכלכים ואני יכולה להבטיח לך שלהפקה לא אכפת מי ינצח ומי לא כל עוד יש להם רייטינג - לא הם מרוויחים את הכסף מהעבודה שהוא עושה אחר כך והטלנובלות. הכסף שרונה לי שמעון מרוויחה, אתה חושב שהיא תורמת אותו להפקה? לא. וזהו.

talytal

New member
אמממ... לא בדיוק נכון

ויותר מזה - בדיוק לא נכון. "ההפקה" זה טדי הפקות, והם מחתימים את הזוכים וחלק מהמשתתפים בתכניות שלהם על חוזים וממשיכים לייצג אותם אחר כך. רונה לי חתומה אצלם, וכן, הם כן מרוויחים עליה כסף. גם על נינט, גם על סקעת וכו' וכו'. אז להגיד שלהפקה לא איכפת מי ינצח זה לא נכון, אבל אני גם לא חושבת שהם מפעילים אמצעים בלתי כשרים כדי לגרום למישהו לנצח. לדעתי בכל מקרה עדיף להם שהאדם הכי אהוב יינצח, כי הוא זה שסביר להניח שיכניס בהמשך יותר כסף וימשוך יותר קהל.

go7go

New member
יוחזר וובה לאלתר!

או הנקמה המתוקה על פיו תהיה שאנשים ילכו לראות אותו רוקד בבלט פאנוב. ואכן לטמירה ירדני יש אינטרסים ברורים לקדם מועמדים מסוימים וכולם מוחתמים על חוזים. גם השופטים מקבלים משכורת מההפקה. אין שם הרבה תמימות. לכן האינטרס של ההפקה שמישהו צעיר ואטרקטיבי יישלח לניו יורק, אבל יחזור מהר כדי להשתתף ב"שיר שלנו". זו רק שאלה של זמן עד שיוליה תופיע בפרסומות וירדני תגזור את הקופון על חשבונה.

go7go

New member
כל הכבוד לה...זריזה

הענין הוא שההפקה מתימרת לעודד את הריקוד ולבחור את הרקדן הטוב ביותר, לשמור על נופך של איכות (לכן החזירו את עדי שבקרוב כנראה תעוף), בעצם הם מחפשים את מי הקהל הכי אוהב, משמע יתרום לרייטינג ומכירות מאוחרות. אם שרית עפה מוקדם, היא לא תכנס ל"שיר שלנו" וליוליה יש יותר סיכוי. מה שדפק אותם היה שכנראה וובה הוא הפופולארי מבין המועמדים, אבל מה ירדני תעשה עם רוסי עקשן שבקושי יודע עברית. בקיצור למי יש יותר פוטנציאל לגלם את אהובה החדש של נינט ב"שיר שלנו" לאיתי? (ילדון עם גשר) או לתום? ואולי לוטם?

go7go

New member
יש מצב...וובה למפכ"לות!

אבל עמרי עף די בהתחלה, אז לא בטוח שיקחו אותו. בטוח ששוקו וגיתית יפרסמו שוקו ביחד. מסכנה טמירה היא לא גומרת את החודש מאז שג'קו פתח את הפה. לכן עליה להחזיר את וובה!!!!!!!! אפשר לפתוח מכרז אסאמאסים מי ראוי להופיע לצידה של נינט ב"שיר שלנו" ומי ראויה לרן דנקר (מאיה? מיכל? יוליה?). הבעיה עם וובה שהוא גם ירצה לרקוד, או בעיקר לרקוד בניגוד לרונה-לי. וובה, איך הלכת????????? בלעדיך המועמדים משמימים

היי!

עם אתה עובד במערכת התוכנית? למה אתה מדליף לנו סודות? יש דבר כזה "הסכם סודיות" לפי הכרטיס שלך, כתוב שאתה בין 17, ואני בטוח שלא יקבלו אותך לעבודה חוץ מנער מים. זה שמיכל,עידו,דוד,אונה,צביקה,אני,הוא,היא, לא מראים אהבה כלפי וובה זה לא אומר שהוא כבר חסום אצל המערכת. זה שצביקה אמר שהוא עבר ואז ראו את עידו ומיכל לא שמחים זה כבר מראה שיש פה אסמסים. אחרת עם הם באמת עושים משהו נגד וובה תאמין לי שהיה קל להם לעשות שיקלולים אחרים ושוובה יעוף. בקיצור, תודה על המידע.

למעלה