שלום

ויסי

New member
שלום

שלום פורום עיסת נייר.. הגעתי לפורום הזה במקרה ונדהמתי מרמת הכישרון בעיקר משרשור הג'ירפות והכבשים שהיה מעלף פשוט.. בעקבות ההתבוננות פה עלה בי רעיון לעשות את פרויקט הגמר שלי באומנות בשילוב עם עיסת נייר.. אבל יש בעיה קטנה אין לי שמץ של מושג איך עובדים עם עיסת נייר... אז יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש... אז ככה: איך מכינים עיסת נייר כמו שצריך, כי שניסתי זה היה גוש עיסתי שלא ניתן ליצור איתו כלום.. האם יש מתכון קסמים כל שהוא? עוד משהו, איך ניתן לחבר את החלקים יחד (מכינים בנפרד חלקים, נכון?) ניסיתי עם קיסמים מקלות עפרונות שום דבר לא החזיק לי.. האם ניתן לשלב עיסת נייר עם חומרים מסויימים? למשל עץ? אני יכולה לבנות איש עיסת נייר על תיבת עץ למשל? תודה רבה:)

ויסי ../images/Emo140.gif

שלום לך ויופי שמצאת אותנו !!! בנוגע לשאלתך - נראה לי מעט יומרני לקפוץ ממקום בו אינך יודעת מאומה אודות עיסת נייר ואופן העבודה עם החומר ועד למקום בו את בוחרת בחומר זה על מנת לבצע את עבודת הגמר שלך באמנות. אין בעיסת נייר "בום טרח וגמרנו" ובוודאי שאין הכנה ברמה של עבודת גמר בלימוד אינסטנט !!! עיסת נייר היא אהבת חיים גדולה מאוד שלי ואני מתייחסת לחומר הזה ברצינות רבה ובכבוד !!! ממקום זה אני יכולה לומר לך שהלימוד וההתנסות הם הדרגתיים ולעיתים איטיים. הצטרפי אלינו, נסי להכין עיסה פעם ועוד ועוד עד שתהייה טובה לעבודה (יש מתכון במאמרי הפורום) שאלי שאלות, טעי ונסי שוב וכך תוך כדי ניסוי וטעיה אני מקווה שתגיעי למקום בו תוכלי להרגיש מספיק בטוחה על מנת להתיימר ולהגיש עבודה מעיסת נייר עליה, אם אינני טועה, את אמורה אף לקבל ציון.

למעלה