שלום,

הטופיק

New member
שלום,

אני חדש פה ויש לי כמה שאלות: 1. אני קוסם וקיבלתי משהו שנקרא "red envelope", מה זה עושה? 2. מה זה הwish card? 3. איפה זה הרכבת התחתית (subway)?

הטופיק

New member
ועוד שאלה....

אתם מדברים עם K, למשל: "מכרתי את זה ב-100k", מה ה-K אומר?

Dirtbag

New member
תשובות

1. זה חלק מevent של הוולנטיינס. תחפש בהנסיס מישהו ששכחתי את שמו אבל יש לו בגד אדום ושפם והוא בסביבות המרקט פלייס. תלחץ עליו והוא ימיר את המעטפה לכסף (מאלף מסו למיליון, או משהו כזה
). 2. זה גם חלק מהevent. באמוריה יש דמות שמוכרת דברים תמורת הכרטיסים האלה, לכל רמה יש צבע של כרטיס משלה (לא זוכרת כרגע את הרמות והצבעים ><). 3. בקרנינג סיטי 4. k זה אלף, כלומר אם יש למישהו 1000 מסו זה כמו 1K. מקווה שעזרת :)

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

K זה מקילו, כמו בקילומטר [אלף מטר] או קילוגרם [אלף גרם], ככה קילומזוס זה אלף מזוס וכו'.

הטופיק

New member
תודה.....

1. אבל לא מצאתי בדיוק איפה זה הרכבת התחתית (חיפשתי בביוב האמצעי), אפשר לעלות תמונת מסך אולי? 2.ועוד שאלה: מה עושים המונסטר קארדס? 3.ונכון שיש את הקווסט הזה של האיש הזקן שצריך לנסוע לאי מסוים ואז משם לעוד אי להביא למישהו מכתב, אז צריך לבזבז 20K ואין לי הרבה כסף, האם הוא יחזיר לי את הכסף שבזבזתי? 4.וגם באי הראשון שצריך לנסוע אליו, יש מעין עיגולים רובוטים כאלה שמביא הרבה כסף, מאיזה רמה אין MISS? מקווה שהייתי ברור, הטופיק!

somebodddy

New member
תשובות

1.מהביוב האמצעי מגיעים לביצות, לא לרכבת התחתית. אם תלך משם קצת ימינה תראה תחנה גדולה שאליה אתה צריך להיכנס בשביל הרכבת התחתית. 2. אם יש לך 99 קלפים כאלה אתה יכול להכין חפיסת קלפים ולשחק עם העוברים ושבים. 3. אני ממליץ בחום לדחות את המשימה הזאת עד שתגיע לרמה 35 מינימום - אחרת זה סתם בזבוז זמן... 4. אתה מדבר על הקטנים או הגדולים?

jenniecat

New member
סליפיווד

זה בדנג'ן אם אתה רוצה להגיע לשם יש מונית מיוחדת שעולה 10K או שאפשר ללכת לשם ברגל (תסתכל במפה)

למעלה