שלום

טואלט

New member
שלום

אני בחור חרדי בן 17 כמובן שמעולם לא התחלתי עם בחורה ואני לא יודע מה זה סקס איך מביאים ילדים וכו` אני מחפש להכיר מישהי רק לסקס איך זה אפשרי? איך להתחיל עם בנות? איך לרמוז לה וכו`? כי עם בחורות חרדיות זה לא אפשרי כי הן לא יסכימו אז איך אני מתחיל עם אחת חילונית?

gilensona

New member
הוא מחפש מישהי לסקס

כדי לדעת מה זה סקס..אם כן הצעתי אלייך היא פשוטה, אם כבר מצאת גישה לאינטרנט, יש אתרי הכרויות המיועדים רק למטרה אחת והיא חיפוש פרטנרים להרפתקאות..תעשה חיפוש של אתרים כאלה ושיהיה לך המון בהצלחה :)

הבנתי.. הייתי צינית..

הצביעות הזו מגעילה אותי... זו התנהגות של יפי נפש שמצד אחד אוחזים במסורת ומשקרים לעצמם שהם יותר מוסריים מחתכי אוכלוסיה אחרים, ומצד שני לא מסוגלים לשלוט בעצמם...

טואלט

New member
אסביר לך

זה שהם חרדים זה לא אומר שהם לא בני אדם אלא מלאכים, לכל אדם באשר הוא יש יצר לסקס. אני בענין הזה לא חרדי, אוקי?

נ ט ע 9 1

New member
אולי כשתדע מה זה

וכשתדע 'איך מביאים ילדים לעולם?' תבין למה כולם מגיבים כך(לדברייך אינך יודע) לא כ"כ התנהגות שמאפיינת חרדים, וזו הסיבה..! כי לפי ההלכה זה אחרי החתונה בלבד

טואלט

New member
איך אדע?

אם לא עשיתי את זה? אני יודע שמזדיינים אבל לא מה עושים בדיוק.

לא

אל תיצור קשר רק לסקס, וכדתי ורוחני אני מצפה ממך לא לרצות זאת. נסה ליצור קשר אהבה, כך תגיע לסקס יותר בנעימות.

מסכן מה אתם מתנפלים עליו...

שום חרדי ושום דתי לא אומר שהוא יותר מוסרי מחתכי האוכלוסיה וגם האמונה הדתית לא נותנת לאדם חוסן מהמפלצתיות שבו וכמו שהבחור או יותר נכון הילד העלם הצעיר הזה רוצה לנסות דברים חדשים וחוץ מי זה מי אמר שקשר רק לסקס זה דבר לא מוסרי אם הוא נעשה בהסכמה מלאה !? זוהי גישה פרמיטיבית לגביך הדתי אני מבין את המצב הזה שאוי לי מייצרי ואוי לי מיוצרי ואם אתה רוצה לנסות את הדבר הזה שהסקרנות בך לגביו גואה תעשה את זה ותטעם קצת את הבלי החיים ותבין שהכל הבל הבלים ...

טואלט

New member
לא קשור

אני פשוט רוצה לנסות לפני החתונה אני בן 18 אין בזה שום בעיה, אצל החרדים יש הרבה יותר מוסריות אם לא יצאת לתרבות רעה מה שנקרא אצלם אז אתה לא אמור לחשוב על הדבר הזה שנקרא סקס בכלל זה עוון נורא חמור אצלם עד שכתוב שמי שמאונן חייב מיתה בידי שמים. אבל זה לא מזיז לי מה לעשות.

צודק...

נקווה שיהיה בסדר תצא לתרבות רעה תפרוק עול ותרגיש כמה החיים חסרי משמעות וריקים מתוכן כמה לאדם אין שום משמעות בקוסמוס האכזרי הזה והכל יהיה טוב ויפה ...

אני ?

אם שאלתי אותי אני לא דתי פשוט מתעניין הרבה בפילוסופיה אז אני יודע דבר או שתיים על הדת.

נ ט ע 9 1

New member
האמת היא שיותר קל

להתייחס לאדם ברצינות כשהוא בעצמו מתייחס ברצינות, פעם הוא רושם הוא בן 17, פעם בן 18 בהודעה הבאה הוא אמור להיות בן 19, לפי חישוב מהיר(5 יחידות מתמתיקה...
בראבו כפיים חחחחח) בכל אופן, אם תעשה שטויות ואח"כ תבין ותחזור בתשובה לא תוכל להחזיר את הגלגל לאחור, ובכלל, מי עניין איסור נגיעה הוא לא רק בהקשר של מוסר, הוא דבר הרבה יותר עמוק מסתם איסור, ואם ככה אתה חושב על כל המצוות שאתה מקיים, אתה במצב באמת נורא.. (גם אני מבית דתי למרות שאני לא ממש דתייה, אבל אני משתדלת וטוב לי עם זה, כאילו עם הדת, אני מרגישה את זה שזה חלק בילתי נפרד ממני ואבוי לי אם הייתי מרגישה שזה משהו שנעשה בכפייה או משהו בלי עומק מחשבה, בלי משמעות אמיתית.. ככה באמת לא מקיימים את הדברים כמו שצריך וזה הופך את הכל למיאוס אחד גדול...)

טואלט

New member
אני בן 18

בעוד חודש אז זה נקרא 18 דבר שני היהדות היא כן בכפיה שכחת את המדרש שהקב``ה כפה על עם ישראל הר כגיגית ואמר להם אם אתם מקבלים את תורתי מוטב ואם לאו פה תהא קבורתכם... שכחת את זה? יש עוד פול מדרשים ולהלכה כופין על המצוות...

זה לא קשור למוסר

לא נעים נפשית לקים קשר גופני בלי רגש. אמנם זו הנאה גופנית, אבל זו גם יצירת קשר עם אדם לא אהוב. לכן זה לא מכובד. רצוי להיות אדם רציני ולפתח מערכות יחסים ולא לחפש סטוצים.

אוהב וחושב...

אין דבר כזה הנאה גופנית גם קשר שהוא רק בשביל סקס ההנאה ממנו היא רוחנית נטו כל ההנאות וכל הרגשות בעולם הם רוחניות נטו .

למעלה