שלום...

Gonzolio

New member
שלום...

שלום לכל מי שיקרה את זה בעיקרון אני פה רק בגלל שאני רוצה לספר לכם סיפור קטן ועצוב, למה? כי לא יודע היתי עכשיו בטיול והחלטתי לכתוב... אז ככה אני חייל בלשכת גיוס, יחסתית צעיר רק 5 חודשים צבא(גם צעיר וגם צ'ובניק). קצת הקדמה על עצמי אני רוסי בן 19 שומע בעיקר למוזיקה בסיגנון מטאל רוק וגוט, בעיקר באנגלית אבל יש דברים אחרים. אני נראה בערך בסיגנון מוזיקה שאני שומע ובכללי מאוד מקשר בין חיים למוזיקה, זה בעצם הדבר שמביא אותי לסיבה שאני פה והסיפור, יש לסינרגיה באלבום האחרון כמה שירים שממש קשורים למצב שלי עכשיו "עוזב,את לא כאן,ליבי נשבר,ועוד" אז הסיפור הוא כזה: לפני שהתגייסתי חברה שלי זרקה אותי וזרקה בדרך ממש לא נעימה, תדמיינו לכם במשך 8 חודשים כמעט כל יום להגיד לבן אדם שכדאי לו לחיות ושלא יתאבד, אהבתי אותה ממש, ובסופו של דבר היא זרקה אותי חודש לפני הגיוס במילים, שמע הכל היה סבבה אבל אנילא אוהבת אותך, ואף פעם לא אהבתי והייתי איתך רק בגלל שאתה טוב במיטה...לא נעים נכון? אז זהו הייתי ממש בדיכאון עמוק חשבתי על ללכת, אבל אז התגייסתי ורוב הזמן הייתי עסוק בדברים אחרים, ואז הגעתי ללשכת גיוס, פגשתי מישהי וכמו שאומרים בשפה פשוטה התאהבתי בה כאילו שזאת הפעם הראשונה, חשוב לציין שלפני זה ממש לא הייתי מעוניין באף בחורה אפילו במובן של סתם סתוצ'. במשך חוש בערך התחלנו אחד עם השני, ואז יום אחד הדעתי עליה הביתה ראינו סרטים דיברנו ואז התנשקנו בפעם הראשונה היה יכול להיות לזה המשך אבל לא רציתי כי לדעתי עם היינו שוכבים זה לא היה מראה לה שאני רוצה איתה קשר ארוך, אבל כנראה שבישבילה הייתי רק סתוצ', כי לא קרה שום דבר יותר באותו ערב ובגלל שפיספסתי את האוטובוס האחרון שלי לבית נשארתי אצלה, היא לא רצתה לישון איתי בכלל ובבוקר רק אמרה לי שאבא שלה נוסע לעיר ויכול לקחת אותי לתחנה מרכזית שאני יחזור, עד שקמתי היא חזרה לישון דבר ממש מוזר אתם לא חושבים?... ומאז כל ההתעניינות שלה בי ירדה, בגלל שאנחנו באותו מקום רוב היום אי אפשר היה בלי לדבר, חשבתי שזה רק מצב רוח שלה וכמה פעמים רציתי לדבר איתה, היא כל הזמן הייתה עסוקה אבל פעם אחד תפסתיאותה ודיברנו, היא אמרה לי שהיא מבולבלת עם עצמה והיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהקשר שלה עכשיו, בקיצור אחר כמה זמן אמרה לי ששום דבר לא יהיה בינינו כי זה פשוט לא ילך... מה לעשות לא ילך לא ילך, אבל אני מאוהב בה מאוד עד עכשיו, וכמה פעמים אני מזכיר לה את זה כי אני פשוט לא יכול לעשות שום דבר עם זה, אני מבין שזה דפוק מאוד אבל אני רוצה אותה בכל מובן שתחשבו עליו, ואני פשןו לא יודע מה לעשות... עם לא הייתי באותו מקום הייתי מתרחק ממנה ואיכשהו עוזה, אבל אננו רואים אחד את השני הרבה פעמים במהלך היום וכל פעם שאני רואה אותה... פשוט אני מבין כל פעם שאני אוהב אותה והיא רק מחבבת אותי כמו ידיד או משהו כזה, אני מבין אותה אני בן אדם קשה יחסית יש לי את הדפקות שלי, אפילו תסיפור הזה אני לא יודע למה אני כותב, אני לא מצפה לעזרה רק רוצה לשתף מישהו שאולי יבין וזהו ככה אני ממשיך, מבין שאני לא רצוי אבל מאוהב מאוד טוב תרצו תגיבו מצפה לשמוע משהו מעודד :(

../images/Emo201.gif

הכל עובר בסוף, אל תדאג. תשתדל לא לשקוע בעבר ולהתקדם הלאה, וגם לשמוע סינרגיה שזה תמיד טוב :)

timon12

New member
באמת סיפור עצוב.

והחברה הקודמת שלך סתם שרלילה אם זה מה שהיא אמרה לך . יהיה טוב,

ענברוו

New member
שלום שלוםם ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום.. וטוב שאתה שומע סינרגיה זה תמיד עוזר חח
אז ככה אני בטוחה שזה לא מה שאתה רוצה לשמוע כרגע אבל בא לי באמת לעזור לך ואני יגיד לך את זה.. ש-כ-ח ממנה.. אפילו שזה קשה ועצוב ואתם כל הזמן ביחד באותו מקום פשוט אל תיסתכל לכיוון שלה וכל פעם שאתה רוצה לגשת אליה ולהגיד לה שאתה אוהב אותה או משהו שלא קשור לצבא פשוט תתעלם ותגיד לעצמךך שיש יותר יפות ויותר נחמדות ויותר מתוקות ויותר ויותר ושהיא פשוט לא שווה את זה.. ואתה עוד צעיר כולה בן 19 אתה לא צריך להישבר מאהבה כבר בגיל כזה ולהחליט החלטות שאתה תצטער עליהם אחר כך.. קיצר מקווה מאוד מאוד שעזרתיי ואם לא אז לפחות ניסיתי חח.. ואני חושבת שאתה מאוד חמוד ושצריך הרבה אומץ לבוא ולספר דבר כזה לאנשים שאתה לא מכיר בפורום.. ממ זהוו אני ענבר ותהנה פה ומקווה שילך לך חלק לשכוח ממנה.. נ.ב: החברה הזאת שלך לשעבר סתם מפגרת חח וכמו שאמרו פה כבר סתם שרלילה חח.. בה ביי

D o R a S h A y

New member
אהבה זה כואב....

אבל גם הכאב הכי גדול עובר בסוף... זה אמנם יקח זמן והרבה כאב לב אבל בסופו של דבר זה יעבור לך... אתה תראה.. יום אחד אתה תעבור לידה ותראה שאתה לא מרגיש כלום אליה.. ושהיא סתם עוד מישהי בעולם... אבל תחשוב על זה בצורה קצת חיובית... עדיף שזה היה נגמר ככה לפני שנהייתם זוג ואז זה היה עוד יותר קשה... מה שלא הורג- מחשל... כנראה שאתם לא אמורחם להיות ביחד.. אל תדאג... עוד תבוא מישהי טובה =] יהיה בסדר... מילה שלי =]

לולה2007

New member
../images/Emo201.gif הייי........

קודם כל ברוך הבא!!! דבר שני כל הכבוד לך על הכנות הזו אני עברתי משו דומה אבל לי היה מש קשה להיפתח ככה אחרי זה. אז קבל את החיבוק המעודד שלי מפה ותבלוס שוקולד חח...(מניסיון זה עוזר!!!!התרופה הכי עתיקה ללב....) וככה אין מה לעשות כל כך תנסה למחוק אותה ותאמין לי הזמן יעשה את שלו והכל יעבור מתישו..... בנתיים אל תקבור לעצמך ת'חיים בגלל שתי סתומות....... טוב מקווה שעודדתי קצת הרי צרת רבים חצי נחמה... נ.ב- האקסית שלך עושה לי בחילה...

למעלה