שלום..

stam 4

New member
שלום..

אנחנו חודש וחצי ביחד.. עכשיו הוא נסע לשבוע ואז אני נוסעת לשבועיים, כלומר לא מתראים 3 שבועות.. נתראה עוד שבועיים בדיוק, וזה יהיה בדיוק חודשיים ביחד. אני מחבבת אותו, כיף לי. אמא שלי ראתה תמונה שלו והחליטה שהוא לא משהו, היא אמרה שאני יכולה למצוא מישהו אחר, אבל ישר הוסיפה- אל תקשיבי לי, אם הוא גורם לך אושר אז תמשיכי, ושאבא שלך לא נחשב ליפה כשהוא היה צעיר, אבל עם הגיל נהיה בסדר. אמא שלי יודעת להגיד דברים טובים : ) אנחנו לא רבים, אין לנו סיבה.. אנחנו מסכימים על דברים שונים, ומקסימום מוותרים בשביל השני. הוא מקשיב לי, ומצליח להיות סבלני כשאני מתחילה לדבר שטויות. שבשבילי זה טוב, כי רק עם אנשים קרובים אני מרשה לעצמי לדבר על כל מה שאני חושבת, ואז באמת אי אפשר להשתיק אותי.. טובים ממנו ניסו ולא הצליחו! ודבר שאני ממש רוצה זה לנסוע לאן שהוא לכמה ימים, וללכת לישון ולהתעורר לצידו, אבל אני לא יודעת איך לגרום לזה.. אני רוצה לראות אותו!! אפילו לכמה שעות, אבל אין שום אפשרות.. לא יודעת למה אני כותבת אולי כי אני תמיד רשמתי פה דברים לא נחמדים שקרו לי, או שהרגשתי ועכשיו בפעם ראשונה יש לי משו נחמד, ורציתי לחלוק.. שיהיה לכם שבת שלום ואני מקווה שתהנו!!

למעלה