שלום..

Ping Poong

New member
שלום..

החלום שלי זה לעבוד בעולם הפירסום-שיווק-תקשורת.. אז חשבתי יכול להיות רעיון טוב להתחיל כנציג שירות פשוט נגיד בסלקום..ואז לעשות תואר, ואולי יקדמו אותי? יש מצב כזה? נגיד בא לי לעבוד בקטע של השיווק והפירסום באחד החברות הסלולריות, או האינטרנט.. משו כזה..תחום שממש מעניין אותי השאלה אם אני אהיה נציג שירות נגיד שנה ממש טוב.. האם זה יעזור לי אח"כ להתקדם לתפקיד יותר טוב.. (ויש לציין, שאני אצטרך לפרוש למשך 3 שנים על מנת לעשות תואר..)

בוביץ

New member
בספק

קודם כל זה שתעבוד באחת החברות הסלולאריות לא יבטיח לך קידום למשהו יותר טוב(למרקות שהחברות ממש רוצות להציג את זה ככזה) דבר שני כל אחד שעובד כנציג שירות חולם שיקדמו אות לתפקיד יותר גבוה ... ככה שיש לך לפחות המון מתחרים ואלה לא יהיו מתחרים שיהיו פחותים ממך.(ומי אמר שתהיה כזה נציג טוב כפי שאתה מציין..תחשוב שיהיו שם המון אנשדים הבמוקדים של החבורת הללו) מצד שני כמובן אתה יכול לגשת תמיד לראיון ואולי זה קצת יעזור בעבודה.. ועוד אתה רוצה לפרוש ל3 שנים ? למה שלא תעבוד ביחד עם הלימודים? ואם אתה רוצה לעסוק בפירסום ושיווק הייתי ממליץ לך קצת לברר על הנושא מה הכי כדאי ללמוד(יש למשל ה'בצפר של חברות הפירסום') בתכלס יש סיכוןי קטן שיקדמו אותך אבל בתכלס אם תהיה משרה פנויה בתחום השיווק והפירסום תהיה מקסימום מועמד שווה כמו מועמד שלא עבד בחברה

למעלה