שלום

שלום

אני סטודנטית ומכינה פרוייקט בנושא גמילה מעישון. לצורך כך, כאחת שלא מעשנת עליי לחקור קצת את נושא העישון, הסיבות לעישון וכו'. אשמח אם תקדישו לי מספר דקות מזמנכם ותענו על מספר שאלות קצרות
האם אתה מעשן? (או עישנת) אם כן, איך התחלת ? לחץ חברתי מצב נפשי קשה סקרנות שעמום אחר : האם אתה מעוניין להפסיק לעשן? האם ניסית בעבר להפסיק לעשן? תודה רבה

ד נ ע

New member
אז ככה

מעשנת התחלתי סתם פה ושם.. תקפת תיכון מוקדמת בצבא זה הפך לפקל מעצבנות ושיעמום וזו דרך מצויינת להכיר אנשים אני מעוניינת להפחית לא להפסיק.. זה כבר לא כיף כשזה לא ע"ח צה"ל :ז וכן פעם הפסקתי לתקופה של חודש חודשיים ואז כצ'ופר הבאתי לעצמי סיגריה. בבקשה.

נושא כאוב...

עישנתי 6 שנים , הפסקתי לעשן בתחילת יב' , חזרתי בצבא. אני כבר לא מעשנת שבועיים... ( חוץ מסיגריה אחת ביום שישי...) התחלתי סתם, עישנתי סיגריה מחברה, אחרכך קניתי קופסה וכן אלאה, אני מניחה שה היה משעמום וסקרנות ביחד , אבל לא לחץ חברתי (כי חברים שלי לא מעשנים..) בצבא התחלתי שוב, בגלל הדיכאון... אני רוצה להפסיק לעשן, אבל בגלל ניסיוני בעבר ( שנה הפסקתי ...) אני יודעת שאם יקרה איזה אירוע או שינוי באורח החיים שלי שישפיע עלי, אני כנראה אחזור לעשן...

Lady McBeth

New member
אני הילדה הטובה של הפורום!

לא מעשנת וגרוע מזה...אפילו לא ניסיתי.... (גם לא סמים/ נרגילה, למתעניינים) למרות שכרגע מופעל עליי לחץ מסיבי כבד ..

Roobie

New member
כנ"ל אצלי

חוץ מנרגילה שכן עישנתי כמה פעמים. סיגריה אף פעם לא

haych

New member
כנ"ל

חוץ מ-2 שאכטות שלקחתי בכיתה י' או י"א, ועישון פסיבי בלתי פוסק בגלל השירות הצבאי ומקום העבודה... נרגילות-גם ניסיתי פעמיים. לא טעים לי.

JamicaniT

New member
מעשנת.

סקרנות אני מניחה. מעוניית להפסיק? לא. הפסקתי. כן. לשנתיים וחצי.

למעלה