שלום

leahle

New member
שלום

פעם כבר הודעתי על הצטרפותי לפורום, אבל מאז לא היה לי הרבה הזדמנות לגלוש, אז ככה... אני כבר קרוב לשנה מתאמנת בחדר כושר וזה "נושא" שדי מעניין אותי, השאלה שלי היא (קצת שונה מהשאלות שנשאלות פה...) האם הפורום הזה הוא פורום שעוסק במתן תשובות לשאלות ובעיות או שאתם גם דנים ומדברים על עוד דברים? ואם כן, על מה למשל? <LEAHLE, מנסה להכנס לענינים
>

מהות הפורום

ברוכה החוזרת הרשי לי לצטט לך קטע ממכתב הפתיחה: הפורום נועד על מנת לאפשר לנו, חובבי הכושר הותיקים וכן לחובבי הכושר הפוטנציאלים (שעוד לא ממשים את אהבתם הגלומה) - לכתוב, לשאול, להתעניין, לבקש ולבדוק כל דבר שמעניין בנושא. אחת המטרות, עבורי ועבורכם היא גם להעשיר את חובבי התחום בתרגילים, לעקור מיתוסים ותזות מעוותות שאני שומע ורואה בחדרי הכושר וכמו כן- להעלות את המודעות הציבורית לתועלת הרבה שבאימונים. מכאן שזה המקום: לשאול שאלות להחליף מידע, תרגילים, שיטות אימון להציע הצעות, רעיונות, סקרים מעניינים להמליץ המלצות לשלוח - מאמרים וכתבות, תמונות, קישורים לעומת זאת - זהו לא המקום: לשפה בלתי הולמת, איומים, הכפשות, אישומים והוצאות להורג .. לפרסומים וקידומי מכירות שיווקיים מכירת מנויים וכיו``ב - את הבמה המתאימה לכך תמצאו בלוח המודעות. מקווה שהמסר ברור

למעלה